• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Ο τοίχος που υψώθηκε φέτος στο γκαράζ της Fiat Yamaha για να χωρίζει την ομάδα του Valentino Rossi που χρησιμοποιούσε λάστιχα της Bridgestone από αυτήν του Jorge Lorenzo που είχε τα λάστιχα της Michelin θα συνεχίσει να υπάρχει και το 2009.
Νέα
Ακόμα δυο Παγκόσμιοι τίτλοι για τον όμιλο Piaggio στο GP της Μαλαισίας. Roberto Colaninno: «Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτές τις νίκες»
Νέα
Ο Doctor που οδήγησε το Ford Focus RS WRC προδιαγραφών 2007 με το οποίο θα τρέξει στο Ράλι Μεγάλης Βρετανίας, στις αρχές Δεκέμβρη, τερμάτισε στη δεύτερη θέση, 20,3 δευτερόλεπτα πίσω από τον νικητή του αγώνα, Rinaldo Capello (Ford Focus RS WRC).
Νέα
Μια σημαντική απόφαση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν πήρε ο Jorge Lorenzo.
Νέα
Έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο Μike Di Meglio ο οποίος σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα L' Equipe το 2009 θα μετακομίσει στα 250cc.
Νέα
Μια πρώτη γεύση από το αυτοκίνητο με το οποίο θα αγωνιστεί στο Ράλι της Μonza αλλά και στον τελευταίο αγώνα του WRC, στο Ράλι Μεγάλης Βρετανίας, πήρε ο Valentino Rossi.
Νέα
Ένα 20ήμερο γεμάτο δραστηριότητες είναι αυτό που ακολουθεί για τον Valentino Rossi ο οποίος θα περάσει αρκετές ώρες παίρνοντας μέρος σε αγώνες Ράλι, δοκιμάζοντας μονοθέσιο της F1, συμμετέχοντας σε δοκιμές των motoGP και τέλος λαμβάνοντας μέρος στο Ράλι Μεγάλης Βρετανίας.
Νέα
Η λήξη της φετινής σεζόν σήμανε και το τέλος της πολύχρονης παρουσίας της Michelin στα motoGP...
Νέα
Mε μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το ντεμπούτο του Loris Capirossi στους αγώνες Ράλι.
Νέα
Στο νέο τεύχος του ιταλικού περιοδικού μοτοσυκλέτας, Riders φιλοξενείται συνέντευξη του σπουδαίου Mick Doohan.
Νέα
Η πίστα του Brno στην Τσεχία θα συνεχίσει να φιλοξενεί αγώνες των motoGP τουλάχιστον μέχρι το 2013.
Σύνολο: 30565| Σελίδα 2513από 2548
Επιλογή σελίδας: