• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
H Κawasaki Racing είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο πίσω απ' όλους στον τομέα της εξέλιξης.
Νέα
Πολλές ώρες στην αεροδυναμική σήραγγα πέρασαν οι Loris Capirossi - Chris Vermeulen πριν ταξιδέψουν στο Phillip Island για τις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης του 2008.
Νέα
Τον κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες θα έχουν στη διάθεσή τους οι αναβάτες των δορυφορικών ομάδων της Honda, όπως αποφάσισαν τα υψηλόβαθμα στελέχη του HRC.
Νέα
Τώρα που η σεζόν ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για τουλάχιστον δύο μήνες, αρκετοί είναι οι αναβάτες που μπαίνουν στα ...pits για να ...επισκευάσουν κάποιες «ζημιές» (μεγάλες ή μικρές) που υπέστησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς ή πιο παλιά.
Νέα
Σε εγχείρηση θα υποβληθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου ο John Hopkins προκειμένου να του αφαιρεθούν μεταλλικές λάμες από το αριστερό του πόδι, τον αστράγαλο και το χέρι του.
Νέα
Η 3η μέρα στο Philip Island σήμανε το τέλος των εξελίξεων για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Η συνέχεια στις αρχές Φεβρουαρίου.
Νέα
Η σεζόν στα motoGP ολοκληρώνεται με τις τελευταίες δοκιμές του 2008 που διεξάγονται αυτές τις ημέρες σε Jerez και Phillip Island.
Νέα
O Rossi έκλεισε τις δοκιμές του 2008 στην πρώτη θέση
Νέα
Η αυλαία της σεζόν για τα motoGP πέφτει το επόμενο τριήμερο (26-28/11) σε Jerez και Phillip Island όπου ομάδες και αναβάτες θα πάρουν μέρος στις τελευταίες δοκιμές εξέλιξης για το 2008.
Νέα
«Ο Vale θα γινόταν ένας εξαιρετικός πιλότος της F1, αλλά επέλεξε διαφορετικό δρόμο», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Stefano Domenicali, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών που έκανε ο Valentino Rossi με το μονοθέσιο της Scuderia στην πίστα του Mugello.
Νέα
Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο των δοκιμών που κάνει με την ομάδα της Ferrari στην πίστα του Mugello, ο Valentino Rossi αποκάλυψε ότι θα μείνει στα motoGP για ακόμα πέντε χρόνια.
Σύνολο: 30566| Σελίδα 2512από 2548
Επιλογή σελίδας: