• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Oι μοτοσικλέτες της νέας κατηγορίας Moto2 η οποία θα αντικαταστήσει αυτή των 250cc, αναμένεται να κάνουν το αγωνιστικό τους ντεμπούτο το 2009 στο ισπανικό Πρωτάθλημα, ενώ δεν αποκλείεται το 2010 να τρέξουν για πρώτη φορά στο Παγκόσμιο.
Νέα
Τους τεχνικούς κανονισμούς πάνω στους οποίους θα βασιστούν οι μοτοσικλέτες της κατηγορίας των 600cc ανακοίνωσε η FIM...
Νέα
Οι προτάσεις υπήρχαν και μάλιστα ήταν πολύ καλές. Ένα εκατομμύριο δολάρια του έδιναν για να μεταπηδήσει στη μεγάλη κατηγορία, ο ίδιος όμως προτίμησε να ακολουθήσει τη συμβουλή του συμπατριώτη του και καλού του φίλου Valentino Rossi.
Νέα
Η επιβολή κοινού προμηθευτή ελαστικών στα motoGP δεν πρόκειται να αλλάξει δραματικά την εικόνα του σπορ και να αυξήσει το θέαμα σύμφωνα με τον Loris Capirossi.
Νέα
Τα εγκωμιαστικά σχόλια των ανθρώπων που ασχολούνται με το WRC κέρδισε ο Valentino Rossi, μετά την κατά γενική ομολογία εντυπωσιακή του παρουσία στο Ράλι Μεγάλης Βρετανίας.
Νέα
Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Ράλι Μεγάλης Βρετανίας για τον Valentino Rossi και τον συνοδηγό του Carlo Cassina, οι οποίοι τερμάτισαν στη διόλου ευκαταφρόνητη 12η θέση.
Νέα
Όσο περισσότερο χρόνο περνάει στις ειδικές, τόσο καλύτερος γίνεται ο Valentino Rossi, ο οποίος το Σάββατο 6/12 κατάφερε να κερδίσει εννιά θέσεις σε σχέση με την πρώτη μέρα!
Νέα
Μόνο ο Valentino Rossi είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το πρωτότυπο του 2009, αφού είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να το εξελίξει.
Νέα
Σε πετυχημένες επεμβάσεις υποβλήθηκαν οι Sete Gibernau - Toni Elias προκειμένου να τους αφαιρεθούν μεταλλικές λάμες και βίδες που τους είχαν τοποθετηθεί παλιότερα σε σημεία του σώματός τους.
Νέα
Παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στα δάση της Ουαλίας, ο Valentino Rossi δείχνει χαρακτήρα.
Νέα
Η πρώτη Ducati με πλαίσιο από κάρμπον φιλοδοξεί να επιστρέψει στην κορυφή των motoGP, πράγμα όχι και τόσο εύκολο.
Σύνολο: 30566| Σελίδα 2511από 2548
Επιλογή σελίδας: