• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ROSSI ΚΑΙ DUCATI!
Δεν αποκλείεται ακόμα και από το 2010 να δούμε τον Ιταλό πάνω σε μια Desmosedici...
Νέα 15/10/2009 - 07:04
Πριν λίγες μέρες σας λέγαμε για την επιθυμία των Ιταλών να δουν τον Rossi στη Ducati και μάλιστα δημοσιεύαμε κάποιες φωτογραφίες-προϊόντα του photoshop που είχαν «φτιάξει» κάποιοι ανυπόμονοι τιφόζι, οι οποίες παρουσίαζαν τον 30χρονο σούπερ σταρ να οδηγεί μια Desmosedici GP9.

Ίσως αυτή η αναμονή να φτάσει σύντομα στο τέλος και η εικόνα του Rossi πάνω στο μονόσελο της κατακόκκινης βολίδας από τη Μπολόνια να μην είναι πλέον προϊόν των προγραμμάτων επεξεργασίας, αλλά μια νέα πραγματικότητα...

Αν πιστέψουμε αυτά που γράφουν οι Ιταλοί τότε θα πρέπει τα στελέχη της Fiat Yamaha να έχουν ήδη αρχίσει να συμβιβάζονται με την ιδέα της απώλειας του Rossi και να καταστρώνουν τα μελλοντικά τους σχέδια χωρίς τον αυτόν.

Κάθε μέρα που περνάει εντείνονται οι φήμες που θέλουν τον οχτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή να αφήνει τη Yamaha για λογαριασμό της Ducati, στην τελευταία μεγάλη πρόκληση της καριέρας του στα MotoGP.

Την Τετάρτη 15/10, η ιταλική εφημερίδα "Repubblica" «τάραξε τα νερά» κάνοντας λόγο για ύπαρξη συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και για μετακίνηση του Ιταλού στη Ducati άμεσα, ακόμα και από το 2010! Κάτι τέτοιο βέβαια είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί καθώς υπάρχει υπογεγραμμένο συμβόλαιο, ωστόσο από τη στιγμή που στην υπόθεση εμπλέκονται μεγάλοι χορηγοί τίποτα δεν είναι απίθανο.

Σύμφωνα με την "Repubblica", η οποία επικαλείται και στοιχεία που δημοσιεύει η εφημερίδα "Il Riformista", οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία από τον περασμένο Μάιο. Mάλιστα το απόγευμα της 14ης Σεπτεμβρίου ο Rossi συνοδευόμενος από τον κολλητό του Uccio και τον αρχιμηχανικό του Jeremy Burgess, βρέθηκε στην έδρα της εταιρίας, στο Borgo Panigale, όπου συζήτησε με υψηλόβαθμα στελέχη της ομάδας.

Το ρεπορτάζ της "Il Riformista" είναι τόσο αναλυτικό που αναφέρει ότι η επίσκεψη έγινε στις 6.30 το απόγευμα τοπική ώρα, με τους τρεις άνδρες να φτάνουν στα γραφεία της εταιρίας με ένα Audi S6.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Rossi εκτός από τον Uccio και τον Burgess, θα πάρει μαζί του στη Ducati τον Davide Brivio, τον άνθρωπο που τον έπεισε να πάει στη Yamaha, καθώς επίσης και το τεχνικό επιτελείο που στελεχώνει την ομάδα του στη Yamaha.

Λέγεται μάλιστα πως ο Rossi θέλει να φτιάξει μια «δορυφορική» ομάδα στην οποία θα περιστοιχίζεται από δικούς του ανθρώπους έχοντας φυσικά τον ίδιο εξοπλισμό και τεχνική υποστήριξη με τους εργοστασιακούς Stoner - Hayden.


Το όλο project, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, θα γίνει με τις ευλογίες της Fiat και της Phillip Morris, δύο εταιρίες που είναι διατεθειμένες να καλύψουν το κόστος μιας τόσο εντυπωσιακής μετακίνησης...

Επόμενο άρθρο »

PHILLIP ISLAND: Pole position για Espargaro στα 125cc.

« Προηγούμενο άρθρο

FIAT YAMAHA: Αποχωρεί ο ROMAGNOLI!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα