• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KALLIO: Στοχεύει για εξάδα σε έναν από τους τρεις αγώνες που απομένουν.
Ο Φινλανδός θέτει τους στόχους του για το τελευταίο σκέλος του Πρωταθλήματος.
Νέα 15/10/2009 - 10:02

Ο Mika Kallio στοχεύει να πλασαριστεί στην εξάδα σε τουλάχιστον έναν από τους εναπομείναντες αγώνες. Ο Φινλανδός θέλει με αυτόν τον τρόπο να αφήσει θετικές, τελικές εντυπώσεις από την πρώτη του χρονιά στα MotoGP.

 

Ο Kallio έδειξε φέτος αρκετά καλά στοιχεία, τα οποία όμως σκιάστηκαν από αρκετές εγκαταλείψεις. Γι' αυτό ο Φινλανδός, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 15η θέση του Πρωταθλήματος, θέλει να αποδείξει στους ανθρώπους της ομάδας του ότι έκαναν καλά, που του ανανέωσαν το συμβόλαιο, για την επόμενη χρονιά.

 

"Στο Phillip Island είχα καλά αποτελέσματα στο παρελθόν", δήλωσε ο Kallio. "Πέρσι πήρα την τρίτη θέση στα 250cc. Είναι μια τεχνική πίστα, πολύ γρήγορη και με ροή. Συνήθως ένιωθα καλά οδηγώντας εκεί, και ελπίζω αυτό να συνεχιστεί και φέτος."

 

"Όλη τη χρονιά ήμασταν αρκετά γρήγοροι, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να εξαργυρώσω αυτή την ταχύτητα σε αντίστοιχα καλούς τερματισμούς. Έχασα δύο φορές τη δυνατότητα να μπω στην εξάδα και ελπίζω να το καταφέρω, σε έναν από τους τρεις αγώνες που απομένουν", ολοκλήρωσε ο αναβάτης της Pramac Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Tα MotoGP στο PHILLIP ISLAND

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΟΤΟ2: O αρχιμηχανικός του Toseland μετακομίζει στη νεοσύστατη κατηγορία.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα