• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: Θέλει να κλειδώσει τη δεύτερη θέση.
Ο Ισπανός θέλει να σιγουρέψει τη δεύτερη θέση, έχοντας πάντα το μυαλό του στον Τίτλο.
Νέα 14/10/2009 - 08:35

Παρότι οι ελπίδες του για τον Τίτλο είναι ζωντανές, ο Jorge Lorenzo θέτει σαν πρώτο του στόχο, για αυτό το σαββατοκύριακο, να κλειδώσει τη δεύτερη θέση στην κατάταξη του Πρωταθλήματος. Ο Ισπανός που πήρε την τέταρτη φετινή του νίκη στο Estoril, πηγαίνει στο Phillip Island με προβάδισμα 59 βαθμών έναντι του τρίτου, Dani Pedrosa (Repsol Honda). Κατά συνέπεια, ο Lorenzo διατηρεί προς το παρόν τη δεύτερη θέση, ότι κι αν κάνει ο Pedrosa στην Αυστραλία. Σίγουρα όμως, το μυαλό του είναι συγκεντρωμένο στην πρώτη θέση, που θα τον φέρει πιο κοντά στον Παγκόσμιο Τίτλο.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος, μετά την τέταρτη φετινή μου νίκη. Ο στόχος μου τώρα είναι να εξασφαλίσω τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα, στην Αυστραλία. Είναι εφικτό αν συγκεντρώσω αρκετούς βαθμούς. Εκεί στοχεύω και θα αγωνιστώ σκληρά για να το καταφέρω.", δήλωσε ο Lorenzo. Ο Ισπανός νίκησε στα 250cc στο Phillip Island, το 2006 και το 2007 και, όπως ακριβώς και ο Rossi, θεωρεί τη συγκεκριμένη πίστα μια από τις αγαπημένες του.

 

"Το Phillip Island είναι μια πίστα που αγαπώ πραγματικά. Είναι πάντα ιδιαίτερο να τρέχεις εκεί, και κατά τη γνώμη μου είναι η ομορφότερη πίστα στο Πρωτάθλημα, μαζί με το Mugello. Πηγαίνεις με 250 km/h και βλέπεις γύρω σου τη θάλασσα και τα πουλιά. Είναι εκπληκτικό!", συμπλήρωσε ο Jorge. "Πέρσι δεν κατάφερα να ανέβω στο βάθρο, αλλά έχω όμορφες αναμνήσεις από το 2007, όταν νίκησα με διαφορά 20 δευτερολέπτων από το δεύτερο. Όλοι στην ομάδα μου είναι αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα τις δύο αυτές κρίσιμες εβδομάδες", ολοκλήρωσε ο Lorenzo.

 

Ο team manager του Lorenzo, Daniele Romagnoli εκτιμάει ότι στο Phillip Ιsland θα πραγματοποιηθεί ένας από τους καλύτερους φετινούς αγώνες. "Φέτος το Πρωτάθλημα γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον, όσο πλησιάζει προς την κορύφωσή του. Μετά το Brno ο Τίτλος φάνταζε πολύ μακριά, όμως ο Jorge νίκησε στο Indy και στο Estoril, οπότε είναι ακόμα ένας σοβαρός διεκδικητής με τρεις αγώνες να απομένουν"¨, δήλωσε ο Ιταλός. "Τα πράγματα θα είναι σίγουρα δύσκολα, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Στο Phillip Island περιμένω έναν από τους καλύτερος φετινούς αγώνες. Τόσο ο Casey όσο και ο Valentino έχουν πολλές πιθναότητες να νικήσουν, εμείς όμως θα βοηθήσουμε τον Jorge να κατακτήσει αυτός την καρώ σημαία. Αυτή, άλλωστε, είναι η αγαπημένη του πίστα", ολοκλήρωσε ο Romagnoli.

Επόμενο άρθρο »

ΜΟΤΟGP LEGENDS: Επίσκεψη στην πόλη της Μελβούρνης.

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Αντεπίθεση σε μια από τις αγαπημένες του πίστες.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα