• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TOSELAND: Φήμες ότι θα δοκιμάσει την Yamaha R1 στο Portimao.
Ο Βρετανός φαίνεται να επανέρχεται στα Superbike νωρίτερα από ότι είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Νέα 15/10/2009 - 09:08

Ο James Toseland φαίνεται ότι θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του στα World Superbike με την ομάδα της Yamaha, νωρίτερα από ότι αναμενόταν. O Βρετανός φημολογείται ότι θα εμφανιστεί στον τελευταίο αγώνα του θεσμού, στο Portimao, της Πορτογαλίας, στα πλαίσια δοκιμών.

 

Ο Toseland αναμένεται να επιστρέψει από τον αγώνα MotoGP της Μαλαισίας, στην Sepang και να συμμετάσχει στις εν λόγω δοκιμές, πριν την αυλαία των MotoGP για φέτος, στην Valencia. Οι δοκιμές θα βοηθήσουν το Βρετανό να εγκληματιστεί πάνω στην καινούρια του Yamaha R1, αλλά και ταυτόχρονα να μάθει την πίστα του Portimao.

 

Ο Toseland επιστρέφει στα World Superbike το 2010, μετά από μια μέτρια χρονιά στα MotoGP. Τη θέση του θα δώσει στον Ben Spies, όπως όλοι γνωρίζουμε.

 

Παρόμοια κίνηση με αυτή του Toseland προσπάθησε να κάνει και η ομάδα της Kawasaki, από τα WSBK, με τον Chris Vermeulen. Δηλαδή, η Κawasaki ζήτησε από την ομάδα της Rizla Suzuki στα MotoGP να επιτρέψει στον Αυστραλό να συμμετέχει στις δοκιμές του Portimao, πάνω στην ZX-10R. To αίτημα όμως απορρίφθηκε.

Επόμενο άρθρο »

ΜΟΤΟ2: O αρχιμηχανικός του Toseland μετακομίζει στη νεοσύστατη κατηγορία.

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΟΤΟGP LEGENDS: Επίσκεψη στην πόλη της Μελβούρνης.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα