• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυτοκτόνησε ο πατριός του ROSSI!
Σοκ στην οικογένεια Rossi
Νέα 17/10/2009 - 22:47

Τραγωδία στην οικογένεια του Valentino Rossi ο οποίος το Σάββατο έμαθε πως o πατριός του βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Mauro Tecchi, δεύτερος σύζυγος της μητέρα του Ιταλού αναβάτη, Stefania Palma, αυτοκτόνησε.

Tο ζεύγος είχε παντρευτεί προ διετίας αλλά τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πως ο γάμος τους περνούσε κρίση. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το ζευγάρι είχε έντονο καβγά, με τη Stefania να φεύγει από το σπίτι και να επιστρέφει στην Tavullia.

Το γεγονός ότι δεν μπορούσε να βρει τον σύζυγό της στο τηλέφωνο την έβαλε σε σκέψεις και της προκάλεσε μεγάλη ανησυχία. Την Παρασκευή επέστρεψε στο σπίτι που ζούσαν και αντίκρισε το άψυχο σώμα του άντρα της το οποίο έφερε τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος. Οι αρχές που έκαναν αυτοψία στο χώρο και ερεύνησαν την υπόθεση αποφάνθηκαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Η ακριβής ημέρα και ώρα του θανάτου του 52χρονου μηχανικού, ο οποίος λίγες μέρες πριν είχε αποχωρήσει από την κατασκευαστική εταιρία που δούλευε, δεν έχει προσδιοριστεί. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής μετά την νεκροψία που έκανε, είπε πως ο αυτόχειρας προέβη στην απονενοημένη πράξη κάποια στιγμή ανάμεσα στο βράδυ της Τρίτης και το πρωί της Τετάρτης.

«Είναι τρομερό αυτό που συνέβη, δεν ξέρω τι να πω» ήταν το σχόλιο που έκανε ο Valentino όταν ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν.

Επόμενο άρθρο »

PHILLIP ISLAND: Νίκη και Τίτλος για Simon στα 125cc.

« Προηγούμενο άρθρο

Με σπέσιαλ κράνος ο STONER

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα