• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DE ANGELIS: Αναπτερώνονται οι ελπίδες του για παραμονή στα MotoGP.
Αισιόδοξος ο Ιταλός, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στο Phillip Island.
Νέα 18/10/2009 - 11:31

Ο Alex de Angelis κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση στον αγώνα του Phillip Island, επίδοση που αναπτέρωσε τις ελπίδες τον για παραμονή στην κατηγορία το 2010. Ο αναβάτης από το San Marino επανήλθε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, από 12ος που είχε πέσει στο Estoril και πραγματικά εντυπωσίασε με την απόδοσή του τις τρεις μέρες του Αυστραλιανού Grand Prix.

 

Ο De Angelis δεν είναι σίγουρος ακόμα που θα βρίσκεται το 2010, αλλά φημολογείται έντονα η μετακίνησή του στην ομάδα της Scot Racing Honda. "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Η τέταρτη θέση είναι μια καλή ανταμοιβή για τη δουλειά μας σε αυτό τον αγώνα, αφού είχαμε σταθερά καλή απόδοση, όλο το σαββατοκύριακο. Επίσης, ήταν τέλειο που έτρεχα με τους πρωτοπόρους, στην αρχή του αγώνα, αφού κάτι τέτοιο δε συμβαίνει συχνά", δήλωσε ο De Angelis.

 

"Το κλειδί για μια καλή απόδοση στο Phillip Island είναι ότι υπάρχει μονάχα μια αργή στροφή, όπου αντιμετωπίσαμε προβλήματα πρόσφυσης. Στην υπόλοιπη πίστα κινούμασταν γρήγορα και έτσι κατόρθωσα να πάρω το μέγιστο από τη μοτοσυκλέτα μου", συμπλήρωσε ο Ιταλός.

 

"Προφανώς σήμερα είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα και τώρα περιμένω ένα καλό συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά. Ο πατέρας μου και ο νομικός μου εκπρόσωπος διαπραγματεύονται με την ομάδα της Scot και το αφεντικό της, Cirano Mularoni. Ελπίζω να έρθουμε σε συμφωνία", ολοκλήρωσε ο αναβάτης της Honda Gresini.

De Angelis 2
De Angelis 2

Επόμενο άρθρο »

STONER: Τα προβλήματα υγείας αποτελούν παρελθόν.

« Προηγούμενο άρθρο

PHILLIP ISLAND: Κυρίαρχος ο Stoner στην Αυστραλία, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα