• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FIAT YAMAHA: Ανάμικτα συναισθήματα.
Οι δηλώσεις των Rossi και Lorenzo μετά τις κατατακτήριες δοκιμές.
Νέα 17/10/2009 - 09:44

Ο Valentino Rossi δήλωσε ότι βρήκε την ισορροπία που επιθυμούσε στη μοτοσυκλέτα του και γενικά ήταν ικανοποιημένος από την απόδοσή του στις κατατακτήριες δοκιμές του Phillip Island. Επίσης, τόνισε ότι θέλει καλό καιρό στον αυριανό αγώνα.

 

Ο Rossi εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στην εκκίνηση και προφανώς τονώθηκε ψυχολογικά, βλέποντας τον Jorge Lorenzo, βασικό του ανταγωνιστή για το φετινό τίτλο, να μην μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των πρωτοπόρων.

 

"Eίμαι χαρούμενος, διότι κάναμε καλή δουλειά σήμερα. Βρήκαμε τις κατάλληλες ρυθμίσεις και έχω καλή αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα. Επίσης φαίνεται να έχουμε ένα πλεονέκτημα έναντι του team mate μου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τη μάχη του Πρωταθλήματος. Δυστυχώς, έκανα ένα λάθος που μου στοίχισε την pole position, αλλά ακόμα κι έτσι, η δεύτερη θέση δεν είναι άσχημη επίδοση", δήλωσε ο Rossi.

Lorenzo
Lorenzo

 

"Πιστεύω ότι θα γίνει μια πολύ καλή μάχη αύριο και προσωπικά προσεύχομαι να έχουμε καλό καιρό. Ελπίζουμε αύριο να είναι άνοιξη και όχι χειμώνας", δήλωσε ο Ιταλός.

 

Από την άλλη πλευρά, ο Jorge Lorenzo έχασε για ελάχιστη διαφορά την τρίτη θέση, από τον αναβάτη της Repsol Honda, Dani Pedrosa. Ο Ισπανός δεν κατάφερε να κρύψει την απογοήτευσή του για τα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα στην πίστα της Αυστραλίας. "Είμαι αρκετά απογοητευμένος που για πρώτη φορά φέτος δε θα ξεκινήσω από την πρώτη σειρά εκκίνησης, για μια τόση μικρή διαφορά. Σήμερα απλά δεν είχα τόσο καλό ρυθμό. Δεν υπάρχει αρκετή πρόσφυση από το πίσω ελαστικό και αυτό δυσκολεύει την πραγματοποίηση γρήγορων γύρων. Αύριο θα προσπαθήσω να προσαρμόσω το οδηγικό μου στυλ ώστε να καταφέρω να ανέβω στο βάθρο", δήλωσε ο Ισπανός.

 

"Νιώθω καλύτερα από χτες, αλλά ακόμα έχω μια αδυναμία, διότι δεν έχω φάει όσο θα έπρεπε. Πάντως αύριο θα κάνω το καλύτερο δυνατό, χωρίς να νιώθω καμία πίεση. Απλά θα βγω και θα προσπαθήσω για το καλύτερο", ολοκλήρωσε ο Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

PEDROSA: "Δύσκολος ο αυριανός αγώνας."

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: Προσγειωμένος, παρά την κατάκτηση της pole position.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα