• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Προσγειωμένος, παρά την κατάκτηση της pole position.
Ο Αυστραλός παραμένει συγκρατημένος στις δηλώσεις του για τον αυριανό αγώνα.
Νέα 17/10/2009 - 09:13

Ο Casey Stoner προσπάθησε να διατηρήσει χαμηλούς τόνους, παρά την κατάκτηση της pole position για τον αυριανό αγώνα του Phillip Island. Ο Αυστραλός δεν επικεντρώθηκε στην επιτυχία του,  διότι προβληματίζεται από την έλλειψη πρόσφυσης του πίσω μέρους της μοτοσυκλέτας, που συνεχίζει να τον απασχολεί από τα χθεσινά δοκιμαστικά.

 

"Δεν έχουμε την ίδια πρόσφυση με τα δύο προηγούμενα χρόνια στο Phillip Island. Το καινούριο, πιο άκαμπτο πλαίσιο δουλεύει καλά σε κάποιες πίστες, αλλά σε σε κάποιες άλλες δε μου δίνει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη. Έχουμε χάσει αυτό το πλεονέκτημα", δήλωσε ο Stoner.

 

"Έχουμε σίγουρα μεγαλύτερη ταχύτητα στη στροφή αλλά γλιστράμε αρκετά στις εξόδους και γι' αυτό δουλεύουμε πολύ για να βελτιώσουμε τη συμπεριφορά του πίσω μέρους. "Κοντύναμε" κάπως τη μοτοσυκλέτα και αλλάξαμε κάποια σημεία pivot, γενικά δοκιμάσαμε πολλά πράγματα αλλά ακόμα ψαχνόμαστε για αύριο. Το πρωινό ζέσταμα θα είναι πολύ σημαντικό", συμπλήρωσε ο Αυστραλός.

 

"Μια νίκη αύριο θα είναι καταπληκτική, αλλά πιστεύω ότι αν έχεις υψηλές προσδοκίες για κάτι, τελικά αυτό δεν πραγματοποιείται. Οπότε, απλά θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Αν νικήσουμε, προφανώς θα είναι εκπληκτικό", τόνισε ο αναβάτης της Marlboro Ducati.

Επόμενο άρθρο »

FIAT YAMAHA: Ανάμικτα συναισθήματα.

« Προηγούμενο άρθρο

PHILLIP ISLAND: Pole position για De Rosa στα 250cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα