• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: "Δύσκολος ο αυριανός αγώνας."
Ο Pedrosa παραδέχεται την ανωτερότητα των Stoner και Rossi στο Phillip Island.
Νέα 17/10/2009 - 10:09

O αναβάτης της Repsol Honda, Dani Pedrosa συνήλθε γρήγορα από μια πτώση με πολλά χιλιόμετρα στις κατατακτήριες δοκιμές του Phillip Island και κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στη σειρά εκκίνησης.

 

"Έπεσα στη μέση της διαδικασίας και μετά δυσκολεύτηκα σχετικά να ανακτήσω το ρυθμό μου, με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα. Είμαι ικανοποιημένος που θα ξεκινήσω από την πρώτη σειρά εκκίνησης όμως πιστεύω ότι ο Casey και ο Valentino είναι πιο γρήγοροι και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά αν θέλουμε να τους ακολουθήσουμε στον αγώνα. Η σταθερότητα θα παίξει σημαντικό ρόλο στον αγώνα και πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά", δήλωσε ο Pedrosa.

 

"Αν βελτιώσουμε το ρυθμό μας μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή επίδοση, αλλά ξέρουμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα αύριο. Ο Casey θα προσπαθήσει να αποσπαστεί από τον Valentino και εκείνος θα θέλει να τον ακολουθήσει από την αρχή, οπότε η μάχη θα είναι σκληρή", συμπλήρωσε ο Dani.

 

"Το ατύχημά μου συνέβη στη στροφή 2 με μεγάλη ταχύτητα και είναι μεγάλη ανακούφιση που δεν τραυματίστηκα. Δεν είμαι σίγουρος γιατί έπεσα, απλά άγγιξα τα φρένα και...ήμουν στο έδαφος. Θα μελετήσουμε την τηλεμετρία ώστε να καταλάβουμε τί ακριβώς έφταιξε", δήλωσε ο Ισπανός για το ατύχημά του.

Επόμενο άρθρο »

ΤΕCH 3 MOTO2: Έτοιμο το πλαίσιο της καινούριας μοτοσυκλέτας.

« Προηγούμενο άρθρο

FIAT YAMAHA: Ανάμικτα συναισθήματα.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα