• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λένε και για τον Valentino Rossi, η μέχρι τώρα πορεία του στο Πρωτάθλημα με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί κρίνεται αρκετά καλή.
Νέα
Πριν συμπληρωθούν 24 ώρες από την πρώτη του νίκη στα MotoGP, ο Jorge Lorenzo μπήκε χειρουργείο.
Νέα
Ο αγωνιστικός διευθυντής της Kawasaki Racing, Michael Bartholemy διέψευσε τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες η ομάδα του βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Valentino Rossi.
Νέα
Το μεσημέρι της Τρίτης 15/4, ο Jorge Lorenzo πήρε εξιτήριο από την πανεπιστημιακή κλινική της Βαρκελώνης όπου τη Δευτέρα υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο δεξί χέρι.
Νέα
Ο Dani Pedrosa σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στις δοκιμές που έγιναν την Δευτέρα 14/4 στην πίστα του Estoril.
Νέα
H Yamaha ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Tech 3 μέχρι και το 2010 και παράλληλα την παραμονή του James Toseland για ακόμα έναν χρόνο στην ομάδα του Herve Poncharal.
Νέα
Η πίστα του Estoril θα συνεχίσει να φιλοξενεί το GP Πορτογαλίας τουλάχιστον για ακόμα τρία χρόνια καθώς η Dorna ανακοίνωσε την αναέωση της συνεργασίας με τη συγκεκριμένη πίστα μέχρι και το 2011.
Νέα
O Jorge Lorenzo μετέτρεψε σε νίκη την pole position που είχε πάρει χθες.
Νέα
H δεύτερη μέρα στο Estoril ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Yamaha. Η δορυφορική της ομάδα έκανε την έκπληξη σημείωσε την καλύτερη επίδοση των τρίτων ελεύθερων δοκιμών.
Νέα
O Jorge Lorenzo με Yamaha/Michelin, εντυπωσίασε τους πάντες
Νέα
H Gresini Honda που υποστηρίζεται από την CASTROL, είχε καλεσμένο τον Pierluigi Collina
Σύνολο: 30449| Σελίδα 2527από 2538
Επιλογή σελίδας: