• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
CECCHINELLO: "Βελτιωθήκαμε σημαντικά!"
Ο επικεφαλής της ομάδας LCR Honda επιθυμεί διακαώς τη συνέχιση της συνεργασίας με τον De Puniet.
Νέα 17/09/2009 - 07:31

Κάνοντας έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς, το αφεντικό της LCR Honda, Lucio Cecchinello πιστεύει ότι η ομάδα έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση σε σχέση με πέρσι. Σύμφωνα με τον Ιταλό manager, η βελτίωση αυτή οφείλεται κυρίως στη σταθερότητα των αποτελεσμάτων του Randy De Puniet.

 

Πέρσι, ο De Puniet συνέλεξε 61 βαθμούς σε 18 αγώνες, τερματίζοντας 15ος στο Πρωτάθλημα. Αντίθετα, τη φετινή χρονιά ο Γάλλος έχει ήδη μαζέψει 88 βαθμούς στους 13 πρώτους αγώνες, αποτελέσματα που τον ανεβάζουν στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, o De Puniet ενδέχεται να ήταν ακόμα ψηλότερα αν δεν είχε τραυματιστεί στον αστράγαλό του, κατά τη διάρκεια προπόνησης motocross το καλοκαίρι.

 

Το ατύχημα συνέβη λίγες μέρες μετά την πρώτη φετινή άνοδο του Γάλλου στο βάθρο, από τη μεταγραφή του στην ομάδα της LCR. Πάντως, όσο περνάει ο καιρός και ο De Puniet ξαναβρίσκει τη φόρμα του, δείχνει ανταγωνιστικός και ικανός να πλασάρεται στη δεκάδα.

 

"Κοιτώντας τα αποτελέσματά μας, σε σχέση με τα αντίστοιχα περσινά, εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση", δήλωσε ο Cecchinello. "Φέτος καταφέραμε ακόμα και να ανέβουμε στο βάθρο, και μπήκαμε αρκετές φορές στην πεντάδα, κάτι το οποίο είναι εξαιρετικό για μια ομάδα σαν τη δική μας. Φυσικά, στους τελευταίους αγώνες ήμασταν άτυχοι. Ειδικά στο Misano ο Randy αναγκάστηκε να βγει από την πίστα μετά από όσα συνέβησαν με τον De Agnelis, και τερμάτισε τελικά δωδέκατος."

 

"Σε γενικές γραμμές πάντως είμαστε ικανοποιημένοι. Ο Randy, έχει παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο και εμφανίζει ιδιαίτερη ωριμότητα σαν αναβάτης. Θέλουμε πραγματικά να συνεχίσουμε μαζί του και την επόμενη χρονιά", πρόσθεσε ο Ιταλός.

 

Σχετικά με τι θεωρεί ως καλύτερη φετινή επίδοση της ομάδας του, ο Cacchinello δε δυσκολεύτηκε να απαντήσει: "Σίγουρα το βάθρο στο Donington ήταν η καλύτερή μας στιγμή για φέτος. Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε, και είναι πολύ σημαντικό ότι συνέβη σε έναν δύσκολο αγώνα, κάτω από άσχημες συνθήκες και έντονη βροχόπτωση."

 

Κάνοντας μια πρόγνωση της εξέλιξης του φετινού Πρωταθλήματος ο Cecchinello δήλωσε: "Για τους τέσσερις τελευταίους αγώνες πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, διότι οι πέντε κορυφαίοι αναβάτες είναι πολύ γρήγοροι, και οδηγούν εξαιρετικές μοτοσυκλέτες. Πίσω τους υπάρχουν ταλαντούχοι αναβάτες όπως ο Colin Edwards, ο Marco Melandri και ο Loris Capirossi. Πιστεύω πως είμαστε ικανοί να παλέψουμε για να τελειώσουμε τη χρονιά έβδομοι, ή όγδοοι στο Πρωτάθλημα."

Επόμενο άρθρο »

YAMAHA: Φήμες για De Angelis και Crutchlow στην ομάδα WSBK.

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA, BARBERA: Ανέβηκαν στο Mont Blanc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα