• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MOTOGP: Αιτία της μηνιαίας διακοπής, η αναβολή του Ουγγρικού Grand Prix.
Η νέα πίστα δεν ήταν έτοιμη στην ώρα της!
Νέα 16/09/2009 - 09:01

Πολλοί φίλοι του MotoGP εξέφρασαν την απορία γιατί το Πρωτάθλημα σταμάτησε για ένα μήνα, και μάλιστα σε τόσο κρίσιμο σημείο. Η αιτία αυτής της καθυστέρησης είναι η αναβολή του αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην Ουγγαρία.

 

Το καλοκαίρι του 2008 πραγματοποιήθηκε συμφωνία ανάμεσα στην Dorna και και τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης της Ουγγαρίας, για την κατασκευή της καινούριας πίστας του Balatonring. Στη συγκεκριμένη πίστα θα λάμβανε χώρα από φέτος το Ουγγρικό Grand Prix. Μάλιστα, ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου του 2009, και όλοι περιμένανε με ανυπομονησία τον καινούριο αυτό αγώνα. Το Ουγγρικό Grand Prix θα αντικαθιστούσε ουσιαστικά τον αγώνα της Σαγγάης, και θα πραγματοποιούνταν σε μια νέα υπερσύγχρονη πίστα. Το κόστος κατασκευής θα ξεπερνούσε τα 80 εκατομμύρια ευρώ, και θα μπορούσε να φιλοξενήσει περίπου 130.000 θεατές.

 

Δυστυχώς, οι Ούγγροι διοργανωτές δεν ήταν πιστοί στο ραντεβού τους, λόγω αδυναμίας ολοκλήρωσης των οικοδομικών εργασιών της νέας πίστας. Γι' αυτό το λόγο, ο αγώνας τελικά αναβλήθηκε για φέτος. Τα MotoGP θα επανέλθουν σε δράση στις 4 Οκτωβρίου, με το Grand Prix της Πορτογαλίας, από την πίστα του Estoril.

Hungarian Fans
Hungarian Fans

Επόμενο άρθρο »

IVECO: Βασικός Σπόνσορας του Αυστραλιανού Grand Prix.

« Προηγούμενο άρθρο

PEDROSA, BARBERA: Ανέβηκαν στο Mont Blanc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα