• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
TECH 3: Ο TOSELAND αποχωρεί, ο SPIES έρχεται!
Χωρίς Βρετανό αναβάτη θα μείνουν τα MotoGP...
Νέα 18/09/2009 - 07:24
Δεδομένη θεωρούν στη Μ. Βρετανία την αποχώρηση του James Toseland από τα MotoGP και την επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Τη θέση του θα πάρει ο Ben Spies που πρόσφατα επέκτεινε για ακόμα δύο χρόνια το συμβόλαιό του με τη Yamaha, αποφάσισε να κάνει νωρίτερα απ' ότι προβλέπεται το άλμα στα MotoGP (η προοπτική ήταν να μετακομίσει εκεί το 2011) παρότι ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει τον τίτλο στo WSBK.

Αυτά αναφέρει το MCN, το οποίο μάλιστα λέει πως ο Toseland μαζί με τον μάνατζέρ του, Roger Burnett, συναντήθηκαν στο Μιλάνο με τον επικεφαλής της Monster Yamaha Tech 3, Herve Poncharal ο οποίος τους ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Από κει και πέρα ο Burbett είχε κάποιες επαφές με την Yamaha προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση για τον Toseland στο εργοστασιακό team που μετέχει στα Superbike. Ο συναγωνισμός πάντως είναι έντονος καθώς μια θέση στην ομάδα διεκδικούν επίσης ο επικεφαλής της Supersport και πολλά υποσχόμενος, Cal Crutchlow, ο Chris Vermeulen, αλλά και ο Alex de Angelis.

Επόμενο άρθρο »

Κρυφές δοκιμές του SCHUMI στη Γαλλία!

« Προηγούμενο άρθρο

O (νέος) ρόλος του PUIG στη Repsol Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα