• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
YAMAHA: Φήμες για De Angelis και Crutchlow στην ομάδα WSBK.
Μεταγραφικές εξελίξεις στο Ιαπωνικό στρατόπεδο.
Νέα 17/09/2009 - 08:47

Η Yamaha Motor Italia που ελέγχει την ομάδα του Ιάπωνα κατασκευαστή στο Πρωτάθλημα World Superbike εξετάζει τις επιλογές που έχει για το 2010. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι το τοπίο σχετικά με την παραμονή του Ben Spies δεν έχει ξεκαθαρίσει.

 

Υπάρχουν πολλές φήμες για μετακίνηση του Αμερικάνου στα MotoGP, αλλά ακόμα τίποτα δεν επιβεβαιώνεται. Έτσι, η ομάδα της Yamaha εξετάζει διάφορες εναλλακτικές επιλογές. Ο επικεφαλής της ομάδας, Massimo Meregalli είχε επαφές με τον Alex de Angelis για να δει αν ο αναβάτης από το San Marino ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στα Superbike.

 

"Μίλησα με τον Alex για να δω αν είναι διαθέσιμος", δήλωσε ο Meregalli. "Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι οι αναβάτες που αγωνίζονται στα MotoGP θέλουν να παραμείνουν εκεί. Ο De Angelis, πάντως, είναι ένας αναβάτης που σίγουρα μας ενδιαφέρει."

 

Από την άλλη πλευρά, ο De Angelis δεν είναι η μοναδική επιλογή της Yamaha. Ο Cal Crutchlow, που αυτή τη στιγμή προηγείται στη βαθμολογία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Supersport, είναι ένας ακόμα σοβαρός υποψήφιος για τη θέση. Ο νεαρός Βρετανός έχει διετές συμβόλαιο με την Yamaha, που περιλαμβάνει όρο για ενδεχόμενη μετάβαση στην ομάδα superbike, αν κατακτήσει τον τίτλο στα Supersport. Αν τελικά ο Spies αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα προς τα MotoGP, φαίνεται πως ο Meregalli έχει οργανωθεί καλά για να τον αντικαταστήσει.

 

Πάντως, τα Superbike δεν είναι η μόνη προσφορά που έχει ο Crutchlow. Οι εντυπωσιακές του επιδόσεις τράβηξαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων που πρόκειται να αγωνιστούν στην καινούρια κατηγορία, Moto2. Ειδικότερα, υπάρχουν δημοσιεύματα που συνδέουν τον Crutchlow με την ομάδα του Gresini στην Moto2, για τη σεζόν του 2010.

 

Αναμένουμε τις εξελίξεις με μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Επόμενο άρθρο »

IVECO: Βασικός Σπόνσορας του Αυστραλιανού Grand Prix.

« Προηγούμενο άρθρο

CECCHINELLO: "Βελτιωθήκαμε σημαντικά!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα