• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
IVECO: Βασικός Σπόνσορας του Αυστραλιανού Grand Prix.
Μεγάλη συμφωνία μεταξύ της Dorna και της ΙVECO.
Νέα 17/09/2009 - 17:08

Η IVECO είναι μια πολυεθνική εταιρία σχεδιασμού και κατασκευής ενός μεγάλου εύρους επαγγελματικών οχημάτων, φορτηγών λεωφορείων και γενικά βαρέων οχημάτων, για πολλαπλές χρήσεις.

 

Η εταιρία (που ανήκει στο Fiat Group) απασχολεί περισσότερους από 27,000 ανθρώπους και διατηρεί 27 παραγωγικές μονάδες σε 16 χώρες ανά τον κόσμο. Χρησιμοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες, οι οποίες αναπτύσσονται στα 6 ιδιόκτητα ερευνητικά της κέντρα.

 

Πέρα από την Ευρώπη, η εταιρία δραστηριοποιείται στην Κίνα, τη Ρωσία, την Αυστραλία και τη Λατινική Αμερική.

 

Η IVECO Trucks Australia, που δραστηριοποιείται στο Dandenong, της Victoria για 100 περίπου χρόνια, ανέλαβε να είναι βασικός χορηγός (title sponsor) του Αυστραλιανού Grand Prix. Ο υπεύθυνος της Dorna Sports, Pau Serracanta δήλωσε σχετικά: "Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από αυτή τη συμφωνία. Πραγματικά θεωρούμε ότι ταιριάζει στο Αυστραλιανό Grand Prix, και δείχνει τη σημαντική άνοδο της IVECO στην Αυστραλιανή αγορά. Είναι ακόμα σημαντικότερο, ότι η παραπάνω συνεργασία προέκυψε επειδή η IVECO έχει μακρά συνεργασία, με μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του grid, την Fiat Yamaha."

IVECO
IVECO

 

Ο επικεφαλής της IVECO Trucks Australia, Giorgio Gallia, δήλωσε ότι η συνεργασία αυτή είναι μια σπουδαία ευκαιρία τόσο για την αγορά της Αυστραλίας, όσο και διεθνώς: "H IVECO είναι ένας δυνατός παίκτης στην παγκόσμια αγορά με ιστορική παρουσία στην Αυστραλία. Αυτή η χορηγία είναι απόδειξη της αφοσίωσης της IVECO στη βιομηχανία αυτοκινήτων και μεταφορών της Αυστραλίας."

 

Η νέα χορηγία πάντως, επιβεβαιώνει ουσιαστικά τη δυναμική εμπλοκή του Ιταλού κατασκευαστή με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Η IVECO ήδη είναι επίσημος προμηθευτής της Fiat Yamaha, της ομάδας του Παγκόσμιου Πρωταθλητή, Valentino Rossi.

 

Το Αυστραλιανό Grand Prix (Iveco Australian Grand Prix, όπως θα ονομάζεται πλέον) θα πραγματοποιηθεί στην πίστα του Phillip Island από τις 16 ως τις 18th Οκτωβρίου.

Επόμενο άρθρο »

HONDA: Σχεδιάζει να υποστηρίξει περισσότερο τις δορυφορικές ομάδες.

« Προηγούμενο άρθρο

YAMAHA: Φήμες για De Angelis και Crutchlow στην ομάδα WSBK.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα