• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το μέλλον του ROSSI εξαρτάται από τον BURGESS
H απόφαση του Αυστραλού για το αν θα συνεχίσει ή όχι θα επηρεάσει και αυτήν του Doctor...
Νέα 16/09/2009 - 10:50
O Jeremy Burgess είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις μεγάλες επιτυχίες του Valentino Rossi. Ο Αυστραλός μηχανικός, ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην απόφαση που θα πάρει ο Doctor για το τι θα κάνει από το 2010 και έπειτα, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με την Fiat Yamaha.

O Ιταλός θέλει να συνεχίσει για λίγα χρόνια ακόμα στα MotoGP πριν στραφεί στους αγώνες αυτοκινήτων, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σε περίπτωση που ο Burgess αποφασίσει πως έφτασε η ώρα να βγει στη σύνταξη.

«Για μένα είναι εξίσου σημαντικό το τι σκέφτεται ο Jerry. Δεν ξέρω αν θέλει να συνεχίσει και μετά το 2010. Αν ο Jerry μου πει ότι θέλει να σταματήσει, είναι μια άλλη ιστορία να συνεχίσω χωρίς αυτόν, θα είναι πολύ δύσκολο αυτό. Το να ξεκινήσω να συνεργάζομαι με άλλον αρχιμηχανικό μετά από περισσότερα από δέκα χρόνια θα είναι πολύ δύσκολο και κάτι το οποίο θα πρέπει να σκεφτώ πάρα πολύ σοβαρά», είπε χαρακτηριστικά ο οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Oι δύο τους συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2000, τη χρονιά δηλαδή που ο Rossi έκανε το ντεμπούτο του στα 500cc οδηγώντας μια Honda NSR500. Μαζί πέρασαν όλες τις αλλαγές της κατηγορίας (από τα 2χρονα 500άρια, στα 4χρονα των 990cc και μετά στα 800άρια) και γνώρισαν τεράστιες επιτυχίες σημειώνοντας συνολικά 77 νίκες και κατακτώντας έξι Παγκόσμια Πρωταθλήματα...

Επόμενο άρθρο »

PREZIOSI: «Ο STONER δεν είναι 'παιδί' του traction control!»

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Νέα σενάρια για την Ferrari.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα