• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PHILLIP ISLAND: Πρώτος ο Barbera στα 250cc.
Ταχύτερος ο Ισπανός, πριν σημειώσει πτώση.
Νέα 16/10/2009 - 08:43

Ο Héctor Barberá (Pepe World), που έχασε τον περσινό αγώνα της Αυστραλίας λόγω τραυματισμού, πραγματοποίησε τον ταχύτερο χρόνο στα ελεύθερα δοκιμαστικά των 250cc, πριν σημειώσει πτώση. Ο Ισπανός ολοκλήρωσε τη διαδικασία στο ιατρικό κέντρο της πίστας, λόγω του ατυχήματος που είχε στο 12ο γύρο. Η κατάστασή του πάντως, δεν εμπνέει ανησυχία.

 

Την ίδια στιγμή, όλοι οι πρωτοπόροι του Πρωταθλήματος πραγματοποιούσαν μέτριες επιδόσεις: Ο Marco Simoncelli (Metis Gilera) ήταν 10ος και ο Hiroshi Aoyama (Scot Racing Team) 11ος, 1.197 δευτερόλεπτα πίσω από τον Barberá. Ο Álvaro Bautista (Mapfre Aspar Team) ήταν 12ος, 1,5 δευτερόλεπτα μακριά από τη κορυφή.

 

Τον Barberá ακολούθησαν οι Raffaele de Rosa (Scot Racing), Jules Cluzel (Matteoni Racing), Mike di Meglio (Mapfre Aspar) και Héctor Faubel (Valencia CF - Honda SAG), κλείνοντας την πρώτη πεντάδα.

 

Οι Mattia Pasini (Paddock GP Racing Team), Ratthapark Wilairot (Thai Honda PTT SAG), Alex Debon (Aeropuerto-Castello-Blusens) και Karel Abraham (Cardion AB Motoracing) ήταν οι επόμενοι πέντε, που συμπλήρωσαν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

ΤΟSELAND: Ικανοποιημένος από την 7η θέση στις δοκιμές.

« Προηγούμενο άρθρο

PHILLIP ISLAND: Πρώτος ο Espargaro στα δοκιμαστικά της Παρασκευής για τα 125cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα