• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PHILLIP ISLAND: Ο Stoner στην pole position!
O Αυστραλός θα ξεκινήσει πρώτος τον αγώνα της πατρίδας του.
Νέα 17/10/2009 - 07:51

Ο αναβάτης της Ducati Marlboro, Casey Stoner στοχεύει σοβαρά στην τρίτη συνεχόμενη νίκη του στον αγώνα της πατρίδας του, έχοντας εξασφαλίσει την pole position, στις κατατακτήριες δοκιμές. Τα δοκιμαστικά εξελίχτηκαν σε θρίλερ, αφού ο καλύτερος χρόνος του Stoner, με 1’30.341, ήταν μόλις 0.050 δευτερόλεπτα γρηγορότερος, από τον αντίστοιχο του Valentino Rossi, που θα ξεκινήσει δεύτερος. Μάλιστα, η πρωτοπορία άλλαξε χέρια στο τέλος της διαδικασίας.

 

Ο Dani Pedrosa ακολούθησε στην τρίτη θέση, 0.679 δευτερόλεπτα πίσω από τον Stoner. Ο Ισπανός είχε μια, ανώδυνη τελικά, πτώση και ολοκλήρωσε το session με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα. O Jorge Lorenzo πήρε την τέταρτη θέση, δείχνοντας να μην έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που τον απασχολούσαν στις χθεσινές, ελεύθερες δοκιμές. Ο Ισπανός ήταν για ώρα στην τρίτη θέση, όμως νικήθηκε τελικά από το συμπατριώτη του, Dani Pedrosa για 0,001 δευτερόλεπτα και έτσι, θα ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος εκτός πρώτης σειράς.

 

Στην πέμπτη θέση ακολουθεί ο πολύ σταθερός αναβάτης της Monster Yamaha Tech 3, Colin Edwards – μόλις 0.025 δευτερόλεπτα πίσω από τον Lorenzo. Ο Alex de Angelis ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο την επιτυχημένη του πορεία στα δοκιμαστικά, παίρνοντας την έκτη θέση. Άλλωστε, ο Ιταλός είχε τονίσει ότι το Phillip Island είναι μια πίστα που του αρέσει πολύ και αναμένεται να πραγματοποιήσει αρκετά καλό αγώνα.

 

Τη δεκάδα ολοκλήρωσαν οι Nicky Hayden, Randy de Puniet, Mika Kallio και Andrea Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

PHILLIP ISLAND: Pole position για De Rosa στα 250cc.

« Προηγούμενο άρθρο

PHILLIP ISLAND: Pole position για Espargaro στα 125cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα