• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O ROSSI, οι διαψεύσεις και η πρόταση του FURUSAWA
«Του χρόνου θα τρέχω 100% με τη Yamaha», ξεκαθάρισε ο Doctor και αποκάλυψε: «Στο Estoril o Furusawa μου πρότεινε να συνεχίσουμε μαζί και μετά το 2010»...
Νέα 17/10/2009 - 07:00

Ο Valentino Rossi ξεκαθάρισε κάποια πράγματα σχετικά με το μέλλον του βάζοντας τέλος στις φήμες που τον θέλουν να αφήνει τη Fiat Yamaha για τη Ducati στο τέλος της σεζόν.

«Κάποια πράγματα που διαβάζω με κάνουν και γελάω. Υπάρχουν φήμες που βασίζονται στην αλήθεια, αλλά αυτό δεν ισχύει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησαν αυτές οι φήμες, ίσως οφείλονται σε ψεύτικες ελπίδες. Πολλοί θα χαίρονταν με την μετακίνησή μου στη Ducati, αλλά δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτό. Το 2010 θα οδηγώ στη Yamaha 100% για δύο λόγους που πρέπει να ξεκαθαρίσω. Πρώτα απ' όλα έχω υπογεγραμμένο συμβόλαιο με τη Yamaha που με δένει με την ομάδα και δεν υπάρχει τρόπος να σπάσει. Ο δεύτερος λόγος είναι ακόμα πιο σημαντικός. Δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω από τη Yamaha το 2010. Και εκτός αυτού ήδη συζητάμε για το μέλλον».

Ο οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αποκάλυψε πως στο Estoril o Masao Furusawa του ζήτησε να μείνει στην ομάδα και μετά το 2010. Ο Rossi δήλωσε ευχαριστημένος από την πρόταση που του κατέθεσε ο ισχυρός άνδρας της Yamaha, αλλά επανέλαβε πως θα αποφασίσει για το τι θα κάνει μετά το 2010 του χρόνου τον Ιούνιο.

«Στην Πορτογαλία ο Furusawa μου έριξε στο τραπέζι την ιδέα επέκτασης της συνεργασίας μας, ζητώντας μου πρακτικά να κλείσω την καριέρα μου στη Yamaha. Ήταν μια πρόταση που με ευχαρίστησε. Όπως ήδη έχω πει, θα αποφασίσω για το μέλλον μου του χρόνου τον Ιούνιο και αυτό γιατί πριν πάρω οποιαδήποτε απόφαση πρέπει να αποφασίσω αν θέλω να συνεχίσω με τους αγώνες μοτοσυκλετών ή αν θέλω να ακολουθήσω άλλο μονοπάτι».

Όσο για τη Ducati; «Mπορεί να είναι μια από τις επιλογές μου, αλλά αυτή η πιθανότητα δεν υπάρχει πριν το 2011», είπε χαρακτηριστικά.

Επόμενο άρθρο »

PHILLIP ISLAND: Pole position για Espargaro στα 125cc.

« Προηγούμενο άρθρο

PHILLIP ISLAND: Εκτός αγώνα ο CANEPA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα