• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PHILLIP ISLAND: Pole position για Espargaro στα 125cc.
Ο Ισπανός συνεχίζει στον ίδιο εξαιρετικό ρυθμό.
Νέα 17/10/2009 - 07:50

Ο πολύ φορμαρισμένος, Pol Espargaró θα ξεκινήσει από την πρώτη θέση τον αγώνα των 125cc, από την πίστα του Phillip Island. Ο αναβάτης της Derbi Racing – και νικητής των δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες, σε Indianapolis και Estoril – ήταν ο ταχύτερος στα ελεύθερα δοκιμαστικά, συνεχίζοντας στον ίδιο εξαιρετικό ρυθμό και στις κατατακτήριες, γράφοντας καλύτερο γύρο με χρόνο 1’37.770. Αυτή ήταν για τον Ισπανό η τρίτη pole position της καριέρας του.

 

Πίσω από τον Espargaro ακολούθησε ο συμπατριώτης του, Nico Terol, με διαφορά 0.279 από την κορυφή. Έτσι, ο Terol άφησε ελάχιστα πίσω του τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος Julían Simón, που θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τον τίτλο αυτό το σαββατοκύριακο. Την πρώτη σειρά ολοκλήρωσε ο Simone Corsi, στην τέταρτη θέση με χρόνο, 1’38.136 και θα ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος από την πρώτη σειρά εκκίνησης.

 

Στη δεύτερη σειρά ακολουθεί πέμπτος ο Bradley Smith, που είχε μια πτώση στο Honda Hairpin. Δίπλα του βρέθηκαν οι Μarc Márquez, Sandro Cortese και Andrea Iannone, για να κλείσουν την δεύτερη σειρά εκκίνησης.

 

Οι Joan Olivé και Esteve Rabat ολοκληρώνουν την πρώτη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

PHILLIP ISLAND: Ο Stoner στην pole position!

« Προηγούμενο άρθρο

O ROSSI, οι διαψεύσεις και η πρόταση του FURUSAWA

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα