• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PHILLIP ISLAND: Εκτός αγώνα ο CANEPA
O νεαρός Ιταλός τραυματίστηκε στο δεξί του χέρι και θα χάσει τον αγώνα της Αυστραλίας...
Νέα 16/10/2009 - 18:29

Η πτώση που είχε ο Niccolo Canepa στη στροφή 1 κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, αποδείχθηκε πιο σοβαρή απ' ότι αρχικά φάνηκε.
Ο νεαρός Ιταλός που σύρθηκε για αρκετά μέτρα στο οδόστρωμα φέρει ένα βαθύ σχίσιμο στον δεξί του αγκώνα και θα πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση.
Αρχικά μεταφέρθηκε στην Clinica Mobile όπου το ιατρικό επιτελείο φρόντισε τα τραύματά του και εν συνεχεία σε νοσοκομείο της Μελβούρνης όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί ζημιά σε κάποιο νεύρο ή τένοντα του χεριού του. Τις επόμενες ώρες ο νεαρός αναβάτης, ο οποίος σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα έχει δεχθεί πρόταση από τον Herve Poncaral για να τρέξει στο 2010 στη Μoto2 με την ομάδα του Γάλλου, θα υποβληθεί σε πλαστική στο σημείο προκειμένου να του τοποθετηθεί μόσχευμα δέρματος.
Έτσι ο αναβάτης της Pramac Racing θα χάσει τον κυριακάτικο αγώνα ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει και αυτόν στη Sepang που διεξάγεται στις 25 του μηνός. Σε περίπτωση που δεν τρέξει στη Μαλαισία αυτός που θα τον αντικαταστήσει θα είναι πιθανότατα ο Aleix Espargaro.

Επόμενο άρθρο »

O ROSSI, οι διαψεύσεις και η πρόταση του FURUSAWA

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: Προβλήματα φυσικής κατάστασης και πρόσφυσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα