• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PHILLIP ISLAND: Πρώτος ο Rossi στα δοκιμαστικά της Παρασκευής.
Ο Ιταλός δίνει το ρυθμό!
Νέα 16/10/2009 - 08:11

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi φάνηκε εξ αρχής δυνατός στην πίστα της Αυστραλίας, πραγματοποιώντας τον ταχύτερο χρόνο στο πρώτο σκέλος των ελεύθερων δοκιμαστικών, με διαφορά 0.135 δευτερόλεπτα από το δεύτερο. Ο Ιταλός στοχεύει στην νίκη, στον αγώνα της Κυριακής, ώστε να αυξήσει τη διαφορά του από τον Jorge Lorenzo, εν όψει των δύο τελευταίων αγώνων του Πρωταθλήματος.

 

Ο Rossi φάνηκε άνετος καθ' όλη τη διάρκεια των δοκιμαστικών, που πραγματοποιήθηκαν κάτω από καλές καιρικές συνθήκες. Η καλύτερή του επίδοση πραγματοποιήθηκε στον 10ο γύρο του, με χρόνο 1’31.032.

 

Δεύτερος ακολούθησε ο Αυστραλός Casey Stoner – νικητής στον αγώνα της πατρίδας του τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Stoner πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο του στον τελευταίο γύρο, από τους 22 που πραγματοποίησε.

 

Ο Dani Pedrosa (Repsol Honda) θέλει να πάρει το αίμα του πίσω για την περσινή του πτώση στο Phillip Island, και φαίνεται αρκετά δυνατός. Ο Ισπανός ήταν τρίτος ταχύτερος, μισό δευτερόλεπτο πίσω από το χρόνο του Rossi.

 

Οι Alex de Angelis (San Carlo Honda Gresini) και Colin Edwards (Monster Yamaha Tech 3) ήταν τέταρτος και πέμπτος αντίστοιχα, ένα δευτερόλεπτο πιο αργοί από τον πρώτο.

 

Ο Rossi κατέχει κατ' αρχήν το ψυχολογικό προβάδισμα μετά τα πρώτα δοκιμαστικά, καθώς ο Lorenzo σημείωσε μια πτώση στο τέλος της διαδικασίας, η οποία τον άφησε έκτο στην κατάταξη.

 

Η δεκάδα ολοκληρώθηκε με τους James Toseland (Monster Yamaha Tech 3), Andrea Dovizioso (Repsol Honda), Mika Kallio (Pramac Racing) και Loris Capirossi (Rizla Suzuki). Οι Toseland και Kallio σημείωσαν πτώσεις με μικρή ταχύτητα, ενώ ο Niccolò Canepa είχε και αυτός μια άσχημη στιγμή που ουσιαστικά τον έθεσε εκτός αγώνα.

Επόμενο άρθρο »

PHILLIP ISLAND: Πρώτος ο Espargaro στα δοκιμαστικά της Παρασκευής για τα 125cc.

« Προηγούμενο άρθρο

FIAT YAMAHA: Αποχωρεί ο ROMAGNOLI!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα