• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα από το motograndprix.gr
Νέα
ΠΡΩΤΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΚΤΜ TROPHY ΓΙΑ ΤΟΝ 7 ΦΟΡΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ F1 (δεν είναι αστείο πρωταπριλιάς)
MotoGP Club
Νέα
Τρεις Yamaha βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις του warm up των motoGP στη Jerez, με τον poleman Jorge Lorenzo να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο και να κινείται σταθερά μέσα στο 1'40".
Νέα
O Dani Pedrosa έγινε την Κυριακή ο τέταρτος Ισπανός αναβάτης που νικάει τον αγώνα της κορυφαίας κατηγορίας της Jerez μετά τους Αlberto Puig, Alex Criville και Sete Gibernau.
Νέα
Μόλις μισό δευτερόλεπτο ήταν η διαφορά του πρώτου από τον δέκατο στην τελευταία περίοδο ελεύθερων δοκιμών που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στην πίστα της Jerez.
Νέα
Απίστευτη εμφάνιση από τον Jorge Lorenzo στις κατατακτήριες δοκιμές της Jerez.
Νέα
Στην πίστα της Jerez δεν μετράει η τελική ταχύτητα, αλλά η γεμάτη απόδοση του κινητήρα και το καλό στήσιμο της μοτοσυκλέτας.
Νέα
Συνεχίζονται τα πειράματα στη Rizla Suzuki. Όπως και στο Qatar, έτσι και στη Jerez, οι Loris Capirosi - Chris Vermeulen έχουν στη διάθεσή τους μια «υβριδική» έκδοση της GSV-R.
Νέα
Για δεύτερο συνεχή αγώνα οι αναβάτες της Repsol Honda θα έχουν διαφορετικές μοτοσυκλέτες στη διάθεσή τους.
Νέα
Πολύ δυνατές παρουσιάζονται οι Yamaha στη Jerez. Στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, ο Jorge Lorenzo με την M1 που χρησιμοποιεί λάστιχα της Michelin βελτίωσε σχεδόν κατά τρία δέκατα το ρεκόρ πίστας που έχει από το 2005 ο Rossi.
Νέα
Ο δεύτερος αγώνας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto GP στην Ισπανία μέσα από την 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας.
Σύνολο: 38666| Σελίδα 3209από 3223
Επιλογή σελίδας: