• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRNO: Κυρίαρχος ο Simoncelli στα 250cc.
Ο Ιταλός προειδοποιεί ότι θα υπερασπιστεί τον τίτλο του μέχρι τέλους!
Νέα 16/08/2009 - 19:08

Ο Marco Simoncelli ήταν σε εκπληκτική κατάσταση στο Τσέχικο Grand Prix του Brno αυτή την Κυριακή, και κατάφερε να πάρει την τρίτη φετινή του νίκη. Έτσι έδωσε το στίγμα στους ανταγωνιστές του ότι θα πρέπει να παλέψουν σκληρά για το φετινό τίτλο.

 

Ο Ιταλός πραγματοποίησε μια εκπληκτική εμφάνιση ξεκινώντας από την pole position, προηγήθηκε για το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, και τελικά τερμάτισε πρώτος, μισό δευτερόλεπτο από το συμπατριώτη του, Mattia Pasini (Toth Aprilia) που προσπάθησε να τον κυνηγήσει, αφού πρώτα είχε ανέβει από την πέμπτη θέση του grid.

 

O αναβάτης της Metis Gilera φύλαξε πολύ έξυπνα τα ελαστικά του, με τη θερμοκρασία της πίστας να αγγίζει τους 51°C. Στις επόμενες θέσεις, ο Álvaro Bautista (Mapfre Aspar) και ο Hiroshi Aoyama (Scot Racing) τερμάτισαν τρίτος και τέταρτος αντίστοιχα, μετά από δυνατή μάχη. Ο Simoncelli τώρα κυνηγάει τον Aoyama με 32 βαθμούς διαφορά, ενώ ο Bautista με 20, με έξι αγώνες να απομένουν.

 

Σε ένα ασυνήθιστο περιστατικό στο γύρο προθέρμανσης, ο Bautista έριξε την Aprilia του, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, προσπαθώντας να κάνει μια σούζα μπροστά στους οπαδούς!

 

Η δεκάδα συμπληρώθηκε από τους Roberto Locatelli (Metis Gilera), Raffaele de Rosa (Scot Racing), Héctor Barberá (Pepe World), Jules Cluzel (Matteoni Racing), Mike di Meglio (Mapfre Aspar) και Héctor Faubel (Valencia CF - Honda SAG).

 

Ο Di Meglio (Mapfre Aspar) έκανε ένα λάθος εννιά γύρους πριν τον τερματισμό, ενώ βρισκόταν στην πέμπτη θέση. Ευτυχώς, απέφυγε τα χειρότερα, έχοντας χτυπήσει το πίσω λάστιχο του Aoyama, και τελικά τερμάτισε ένατος.

 

Στην αρχή του αγώνα ο Karel Abraham (Cardion ab Motoracing) είχε μια εντυπωσιακή σύγκρουση με τον Thomas Luthi (Emmi - Caffe Latte), που οδήγησε και τους δύο εκτός πίστας στην πρώτη κιόλας στροφή.

Επόμενο άρθρο »

BRNO live: Rossi: «Δεν είναι δυνατό να πάει γρηγορότερα»

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO: Ταχύτερος ο Terol στο πρωινό ζέσταμα των 125cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα