• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα από το motograndprix.gr
Νέα
To project RS3 Cube δεν απέδωσε καρπούς για την Aprilia, η οποία στα τέλη του 2004 αποχώρησε από την κορυφαία κατηγορία των motoGP. Τώρα, το εργοστάσιο του Noale ετοιμάζει το έδαφος για τη μεγάλη επιστροφή.
MotoGP Club
Members only
Νέα
Στο περιθώριο του αγώνα του Le Mans, o ισχυρός άνδρας της Dorna, Carmelo Ezpeleta, κατέθεσε στα μέλη της Grand Prix Commission (FIM, MSMA, IRTA) την πρότασή του για το μέλλον της κατηγορίας του 1/4 του λίτρου.
Νέα
Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη οι δοκιμές στο Le Mans με τον Valentino Rossi να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας (1'33.882).
Νέα
Οι περισσότεροι αναγνώστες του www.motograndprix.gr πιστεύουν ότι ο Valentino Rossi θα μείνει και του χρόνου στη Yamaha. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, έχουν δίκιο.
Νέα
Όλα ήταν καλά υπολογισμένα και προγραμματισμένα. Τόσο σίγουρος ήταν για τον εαυτό του ο Valentino Rossi που συνεννοήθηκε με τον καλό του φίλο και παλιό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Angel Nieto για τον τρόπο που θα πανηγύριζε σε περίπτωση νίκης του στο Le Mans.
Νέα
Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα δοκιμών στο Le Mans, με τον Dani Pedrosa, o οποίος στον αγώνα αντιμετώπισε πρόβλημα με τα ελαστικά του, να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο.
MotoGP Club
Νέα
Ίσως να έφτασε η ώρα του Colin Edwards. Ο Τεξανός αναβάτης που θα ξεκινήσει τον αγώνα της Κυριακής από την δεύτερη θέση του γκριντ σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στο warm up που έγινε το πρωί σε μια πίστα όπου υπήρχε αρκετή υγρασία.
Νέα
Τρομερή εμφάνιση από της Yamaha και τον Valentino Rossi στην πίστα του Le Mans. Τρεις μοτοσικλέτες του ιαπωνικού εργοστασίου τερμάτισαν στις πρώτες θέσεις του γαλλικού GP με τον Ιταλό πολυπρωταθλητή να πανηγυρίζει την 90η νίκη της καριέρας του.
Σύνολο: 38741| Σελίδα 3207από 3229
Επιλογή σελίδας: