• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRNO: Νικητής ο Terol στα 125cc.
Ο Ισπανός παίρνει την πρώτη φετινή του νίκη στην Τσεχία.
Νέα 16/08/2009 - 19:08

Ο Nico Terol (Jack & Jones) συνέχισε τις πρόσφατες καλές του εμφανίσεις, παίρνοντας την πρώτη φετινή του νίκη, μπροστά από τον πρωτοπόρο του Πρωταθλήματος Julián Simón (Bancaja Aspar), σε άψογες καιρικές συνθήκες, στο Grand Prix του Brno.

 

Έχοντας τερματίσει στην πεντάδα, στους πέντε τελευταίους αγώνες, ο Terol άξιζε τη νίκη, αφού οδήγησε εκπληκτικά. Παρότι δέχτηκε δυνατή επίθεση από τον Simón στον τελευταίο γύρο, κατάφερε να τερματίσει πρώτος, 0.168 δευτερόλεπτα από το συμπατριώτη του.

 

Η δεύτερη θέση του Simón μεγάλωσε τη διαφορά του για το Πρωτάθλημα σε 54.5 βαθμούς. Ο κάτοχος της pole position, Andrea Iannone (Ongetta I.S.P.A.) δεν κατάφερε να φτάσει το ρυθμό των δύο πρώτων και τερμάτισε στην τρίτη θέση, οχτώ δευτερόλεπτα από τον Terol, κάνοντας μοναχικό αγώνα.

 

Αντίστοιχα και ο Bradley Smith (Bancaja Aspar) έκανε μοναχικό αγώνα και πήρε την τέταρτη θέση, απομακρύνοντας τον εαυτό του από τη μάχη του τίτλου. Οι Pol Espargaró (Derbi Racing) και Sandro Cortese (Ajo Interwetten) πάλεψαν για την πέμπτη θέση με τον Ισπανό να νικάει τελικά το Γερμανό, με διαφορά μόλις 0.06 δευτερόλεπτα.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Stefan Bradl (Viessmann Kiefer Racing), Marc Márquez (Red Bull KTM), Sergio Gadea (Bancaja Aspar) και Joan Olivé (Derbi Racing), που τερμάτισαν όλοι 1.25 δευτερόλεπτα πίσω από τον Espargaró.

Επόμενο άρθρο »

BRNO live: Rossi: «Δεν είναι δυνατό να πάει γρηγορότερα»

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO: Ταχύτερος ο Terol στο πρωινό ζέσταμα των 125cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα