• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΕDWARDS: Πέμπτος στο grid, παρά το λάθος με τα φάρμακα!
Σταθερά γρήγορος ο Τεξανός.
Νέα 16/08/2009 - 19:08

Ο Colin Edwards θα ξεκινήσει τον αγώνα της Κυριακής στο Brno, από την πέμπτη θέση της σειράς εκκίνησης, παρότι ένιωθε άσχημα, έχοντας πάρει φάρμακα με άδειο στομάχι.

 

" Τις τελευταίες μέρες ένας αδένας στο λαιμό μου είχε πρηστεί άσχημα, και μου δώσανε φάρμακα για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα. Ο γιατρός μου τόνισε ότι πρέπει οπωσδήποτε να τα πάρω με γεμάτο στομάχι. Σήμερα το πρωί έφαγα μόνο ένα μπολ με δημητριακά και μετά πήρα τα φάρμακα. Γι' αυτό ένιωθα τόσο άσχημα", εξήγησε ο Edwards μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών.

 

"Μετά τα πρωινά δοκιμαστικά ήμουν άσπρος σα χαρτί και δεν ένιωθα καθόλου καλά. Το στομάχι και το κεφάλι μου πονούσαν και γενικά ήμουν σε άσχημη κατάσταση. Με βάση αυτά είμαι χαρούμενος για την πέμπτη θέση στις κατατακτήριες", πρόσθεσε.

 

"Θα έλεγα ότι ο χρόνος του Dani ήταν μέσα στις δυνάμεις μου, αλλά θα έπρεπε να κάνω έναν εξαιρετικό γύρο για να τον φτάσω, και δε νομίζω ότι το σώμα μου θα άντεχε κάτι τέτοιο σήμερα. Τα πάω καλά όλο το σαββατοκύριακο και η ομάδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Προσθέσαμε βάρος στο μπροστινό και αυτό πραγματικά έχει βοηθήσει τη μοτοσυκλέτα να στρίβει. Ποτέ δεν έχω τερματίσει στην εξάδα στη συγκεκριμένη πίστα, αλλά ελπίζω ότι αυτό θα αλλάξει αύριο, που θα νιώθω και καλύτερα", ολοκλήρωσε ο Edwards.

Επόμενο άρθρο »

BRNO live: Rossi: «Δεν είναι δυνατό να πάει γρηγορότερα»

« Προηγούμενο άρθρο

BRNO: Ταχύτερος ο Terol στο πρωινό ζέσταμα των 125cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα