• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
LORENZO: "Συγγνώμη για το λάθος μου!"
Ο Ισπανός απολογείται στην ομάδα του, για το αναπάντεχο λάθος στο Brno.
Νέα 17/08/2009 - 09:00

Προσπαθώντας να πιέσει το Valentino Rossi για την κορυφή του αγώνα της Κυριακής στο Brno, ο Jorge Lorenzo, έπεσε χάνοντας το μπροστινό του, όντας πρώτος και με πέντε γύρους να μένουν για την καρώ σημαία.

 

Δύο εγκαταλείψεις στους δύο τελευταίους αγώνες άφησαν τον Ισπανό 50 βαθμούς πίσω από τον ομόσταβλό του στην κούρσα του Πρωταθλήματος. Ειδικά η χθεσινή εγκατάλειψη, ίσως αποδειχτεί καθοριστική για την έκβαση του φετινού Πρωταθλήματος, καθώς τα πράγματα για το Lorenzo είναι πλέον πολύ δύσκολα.

 

Από την πλευρά του ο Ισπανός σχολίασε: "Έκανα κακή εκκίνηση, έπρεπε να περάσω αρκετό κόσμο, και μετά δεν είχα το ρυθμό που είχα όλο το σαββατοκύριακο. Ήμουν πιο αργός από τις κατατακτήριες, κάτι που δεν περίμενα. Δυστυχώς για εμένα, ο Valentino ήταν σταθερά γρήγορος όλο το σαββατοκύριακο, και έπρεπε να πιέσω πολύ, πολύ δυνατά για να μείνω κοντά του. Στο τέλος κατάφερα να κλείσω τη διαφορά, και αφού τον πέρασα, έκανα τα πάντα για να διατηρηθώ στην κορυφή. Τελικά, έκανα λάθος και έπεσα."

 

"Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω εκτός από το ότι λυπάμαι για την ομάδα μου, και ότι θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να διορθώσω τα πράγματα στην Αμερική."

 

Ο Daniele Romagnoli, manager του Lorenzo πρόσθεσε: "Θα είναι ένα ακόμα σημαντικό μάθημα για τον Jorge, και πιστεύουμε ότι μετά από αυτό θα βελτιωθεί κι άλλο και θα είναι ακόμα ταχύτερος. Έχει ακόμα πολλούς αγώνες για να αποδείξει τις ικανότητές του, και αύριο θα επιστρέψουμε στις δοκιμές, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα πάμε σε άριστη κατάσταση στην Indianapolis."

Επόμενο άρθρο »

ELIAS: Διαφήμισε το ταλέντο του στην Τσεχία.

« Προηγούμενο άρθρο

SUZUKI: Επίσημη ανακοίνωση Bautista.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα