• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα από το motograndprix.gr
Νέα
To Kevin Schwantz Suzuki School θα γίνει στην πίστα των Σερρών στις 17 και 18 Ιουνίου
Νέα
Στο Le Mans οι «δορυφορικές» ομάδες της Honda θα έχουν στη διάθεσή τους τα πρώτα ...καλούδια από το HRC, τα οποία αναμένεται να βελτιώσουν σημαντικά την απόδοση των RC212V.
Νέα
Πέρσι, στο βρεγμένο Le Mans ο Chris Vermeulen έχοντας ξεκινήσει από την 12η θέση του γκριντ έφτασε στην πρώτη νίκη της καριέρας του η οποία συνάμα ήταν και η πρώτη της Suzuki στην τετράχρονη εποχή των motoGP.
Νέα
Μετά από δυο άσχημα αποτελέσματα σε Jerez (11ος) και Estoril (6ος), ο Casey Stoner επέστρεψε στο βάθρο, στην Κίνα (3ος).
Νέα
Το Πρωτάθλημα των MotoGP συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 18/5 στην πίστα του Le Mans, στη Γαλλία.
Διαγωνισμός
MotoGP Club
Οι 10 νικητές αυτής της εβδομάδας, για το διαγωνισμό που ξεκίνησε την Κυριακή 17/02/2008 και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 6 Ιουλίου έχουν κερδίσει το μπουφάν BERING προσφορά της εταιρίας ΑΦΟΙ ΒΑΣΣΑΛΟΥ & ΣΙΑ ΕΠΕ. www.vassalos.gr και είναι οι εξής:
Νέα
Παρά τους αφόρητους πόνους που αισθάνεται στα πόδια, ο Jorge Lorenzo δεν χάνει το κουράγιο και τη διάθεσή του.
Νέα
Την πεποίθησή του ότι θα μείνει στη Rizla Suzuki για ακόμα έναν χρόνο εξέφρασε μιλώντας στο ιταλικό περιοδικό Motosprint ο Loris Capirossi.
Νέα
Μετά τη νίκη του στην Κίνα, ο 29χρονος σούπερ σταρ τόνισε ότι πολύ σύντομα θα αποφασίσει για το τι θα κάνει στο μέλλον, με τις μεγαλύτερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή να συγκεντρώνει η παραμονή του στην ομάδα.
Νέα
Οι Κινέζοι δε λένε «μια εικόνα, χίλιες λέξεις»; Στις παρακάτω αράδες θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην πίστα της Shanghaiμετά την πτώση της καρό σημαίας και στις οποίες πρωταγωνιστής ήταν ο Valentino Rossi...
Σύνολο: 38736| Σελίδα 3208από 3228
Επιλογή σελίδας: