• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΚΑLLIO: Συζητάει με Υamaha Tech 3.
O Φινλανδός εξετάζει τις επιλογές του, για το επόμενο Πρωτάθλημα.
Νέα 19/08/2009 - 08:20

Ο Mika Kallio είναι στο γκρουπ των αναβατών που διεκδικούν μια θέση στο δυναμικό της ομάδας Monster Yamaha Tech 3, για το 2010. Ο εκπρόσωπος του Φινλανδού μίλησε εκτεταμένα με το αφεντικό της Tech 3, Herve Poncharal το προηγούμενο σαββατοκύριακο στην Τσεχία, σχετικά με το μέλλον του Kallio.

 

Αυτή τη στιγμή ο Φινλανδός οδηγεί για την εργοστασιακή ομάδα της Ducati, αντικαθιστώντας τον Casey Stoner, χωρίς να έχει κάτι σίγουρο στα χέρια του για το επόμενο Πρωτάθλημα. Οι φήμες έλεγαν ότι ο Kallio θα συνέχιζε με τη δορυφορική ομάδα της Pramac Ducati, με την οποία πραγματοποίησε μια πειστική πρώτη χρονιά στα ΜotoGP. Παρόλα αυτά, οι συζητήσεις του με την Tech 3 περιπλέκουν το τοπίο.

 

Εκτός από τους υπάρχοντες αναβάτες της Tech 3 (Colin Edwards, James Toseland), που ήδη βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα για το μέλλον τους, οι Randy de Puniet, Toni Elias και Chris Vermeulen έχουν επίσης μιλήσει με τον Poncharal, για ενδεχόμενη συνεργασία. Ο Poncharal πάντως δήλωσε: “Είχα μια ενδιαφέρουσα κουβέντα με το manager του Mika, και του είπα ότι το όνομά του θα προστεθεί στη λίστα!”

Επόμενο άρθρο »

REPSOL HONDA: Αποκλείεται το ενδεχόμενο της τρίτης μοτοσυκλέτας.

« Προηγούμενο άρθρο

DUCATI: Τινάζει τη μπάνκα για Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA