• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ELIAS: Διαφήμισε το ταλέντο του στην Τσεχία.
Ο Ισπανός ψάχνει για ομάδα στα MotoGP.
Νέα 17/08/2009 - 09:23

O Toni Elías γνωρίζει ότι δε θα μείνει στη Honda Gresini για το 2010, μετά την επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή στην ομάδα του Marco Melandri. Παρόλα αυτά, αν συνεχίσει επιδόσεις όπως τη χθεσινή στο Brno είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα βρει στέγη στα MotoGP, για το επόμενο Πρωτάθλημα.

 

 

 

Επαναλαμβάνοντας το περσινό του βάθρο στο Brno, ο Elias πήρε ένα σημαντικό αποτέλεσμα που ενδέχεται να καθορίσει το μέλλον του. "Είμαι σε δύσκολη κατάσταση, διότι δεν έχω ομάδα αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι αυτό το αποτέλεσμα θα με βοηθήσει, κανείς όμως δε φαίνεται να με θέλει πραγματικά. Εγώ θα συγκεντρωθώ στους τελευταίους αγώνες. Στην Indianapolis, όπως και στο Misano, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε καλά αποτελέσματα. Μιλάω με κάποιες ομάδες, αλλά προς το παρόν δεν έχω πολλές επιλογές", δήλωσε ο Ισπανός.

 

"Αυτό το βάθρο θα μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα, οπότε ελπίζω οι ομάδες που δεν έχω ολοκληρώσει τα σχέδιά τους για την επόμενη χρονιά, να με σκεφτούν λίγο παραπάνω."

 

Σχετικά με τον αγώνα, ο Ισπανός δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος διότι στους τελευταίους αγώνες βρίσκομαι κοντά στους κορυφαίους αναβάτες. Δυστυχώς, κάποιες πτώσεις δε με άφησαν να ολοκληρώσω μερικούς αγώνες όπως θα ήθελα. Πάντως, συνεχίσαμε να προσπαθούμε και τελικά το βάθρο ήρθε. Κάναμε πολύ καλή δουλειά αυτό το σαββατοκύριακο."

 

"Ήταν δύσκολος αγώνας για εμένα, διότι ήμουν μόνος και μετά με πλησίασε ο Andrea Dovizioso, ο οποίος πίεσε πάρα πολύ. Μετά την πτώση του Jorge Lorenzo, ανεβήκαμε μια ακόμα θέση, και η επιβράβευση είναι ένα βάθρο, για το οποίο είμαστε πολύ χαρούμενοι"

Επόμενο άρθρο »

BRNO live: Tα σενάρια για τις ομάδες του 2010

« Προηγούμενο άρθρο

LORENZO: "Συγγνώμη για το λάθος μου!"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA