• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Ο νυχτερινός αγώνας του Κατάρ που στις 9 Μαρτίου θα ανοίξει την αυλαία της σεζόν, αποτελεί πρόκληση για ομάδες, αναβάτες και εταιρίες ελαστικών.
Νέα
Το τελευταίο τεστ πριν το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος τελείωσε θετικά για τον Πρωταθλητή.
Νέα
Λίγες ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν, στο Κατάρ, ο Casey Stoner ξεσπαθώνει και εξαπολύει επίθεση προς πάσα κατεύθυνση...
Νέα
Στο περιθώριο των δοκιμών της IRTA, στην πίστα της Jerez, οι κατασκευαστές των MotoGP συζήτησαν κάποιες προτάσεις για αλλαγές που μπορούν να γίνουν μελλοντικά στους τεχνικούς κανονισμούς.
Νέα
O Jan Witteveen έχει γράψει τη δική του ιστορία στους αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών. Έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγάλες επιτυχίες της Aprilia στις μικρές κατηγορίες και θεωρείται ένας από τους κορυφαίους μηχανικούς με ειδίκευση στους δίχρονους κινητήρες.
Νέα
Μια μέρα αφιερωμένη στην Ducati Marlboro οργάνωσε η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.
Νέα
Στο νέο τεύχος του περιοδικού «motoGP world» γίνεται αναφορά στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους αναβάτες της Repsol Honda.
Νέα
Σε συζητήσεις με τον Alex Barros βρίσκεται η Michelin προκειμένου ο Βραζιλιάνος να αναλάβει καθήκοντα επίσημου δοκιμαστή της εταιρίας.
Νέα
H βελτίωση των qualifiers ελαστικών της είναι το μεγάλο στοίχημα που έχει βάλει φέτος η Bridgestone.
Νέα
Kαι στο τέλος χαμογέλασε το παιδί από το Kentucky. Οι δοκιμές εξέλιξης στην πίστα της Jerez ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 18/2, με τον Nicky Hayden να σημειώνει και με διαφορά τον καλύτερο χρόνο του τριημέρου.
Νέα
Η Kawasaki Racing είναι αποφασισμένη να μπει στο κλαμπ των μεγάλων δυνάμεων των MotoGP.
Σύνολο: 30420| Σελίδα 2532από 2535
Επιλογή σελίδας: