• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Stoner: «Φοβάμαι περισσότερο τον Pedrosa»
Μια μέρα αφιερωμένη στην Ducati Marlboro οργάνωσε η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.
Νέα 22/02/2008 - 00:00
Μια μέρα αφιερωμένη στην Ducati Marlboro οργάνωσε η ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Αναγνώστες της εφημερίδας και φίλοι της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους Casey Stoner - Marco Melandri, να πάρουν αυτόγραφα και να συζητήσουν μαζί τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που ξεκινάει στις 9 Μαρτίου με τον νυχτερινό αγώνα του Κατάρ, αλλά και να φωτογραφηθούν με την Desmosedici.

Όπως ήταν φυσικό στο επίκεντρο βρέθηκε ο Stoner, ο οποίος ρωτήθηκε για τους αντιπάλους του.

«Φοβάσαι τον Rossi;», ρώτησε κάποιος δημοσιογράφος για να του απαντήσει ο νεαρός Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής: «Δεν είναι αν φοβάμαι ένα και μόνο πρόσωπο. Ο Valentino πέρσι δεν τερμάτισε δεύτερος, αλλά τρίτος. Οπότε αν πρέπει να φοβάμαι κάποιον περισσότερο αυτός είναι ο Pedrosa. Σίγουρα πρέπει να δω ποιος θα είναι φέτος ο βασικός μου αντίπαλος, αλλά το καλύτερο είναι να σε κυνηγούν και όχι να κυνηγάς».

«Το να φτάσεις στην κορυφή είναι εύκολο, το να διατηρηθείς εκεί είναι το δύσκολο», λέει ο σοφός λαός και φέτος, για να μπορέσουν Στόνερ και Ducati να διατηρήσουν τα σκήπτρα τους θα πρέπει να δουλέψουν πολύ σκληρά, αφού πλέον οι αντίπαλοι κατασκευαστές -τα μεγάλα ιαπωνικά εργοστάσια δηλαδή- θα είναι πιο έτοιμοι και σαφώς πιο υποψιασμένοι.

«Χωρίς σκληρή δουλειά δεν θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τον άσσο. Μέχρι τώρα οι δοκιμές εξέλιξης πήγαν πολύ καλά. Έχουμε βελτιώσει αρκετά τη μοτοσικλέτα μας σε πολλούς τομείς στους οποίους δυσκολευτήκαμε πέρσι. Αισθάνομαι λοιπόν πολύ άνετα αυτή τη στιγμή. Εξάλλου και η Bridgestone έχει κάνει φανταστική δουλειά. Έχουμε βελτιωθεί λίγο με κάποια νέα ελαστικά και περιμένουμε για την έναρξη του Πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσω και φέτος να κάνω ό,τι έκανα και πέρσι. Δεν θέλω να ξεκινήσω τη χρονιά περιμένοντας πολλά πράγματα. Θέλω να δουλέψω σκληρά και να βλέπω κάθε αγώνα ξεχωριστά», είπε.

Επόμενο άρθρο »

O Witteveen μιλάει για την εξέλιξη των κινητήρων

« Προηγούμενο άρθρο

Μichelin: Θέλει Barros για δοκιμαστή

Χορηγοί