• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: «Δεν με νοιάζει τι λέει ο Pedrosa»
Στο νέο τεύχος του περιοδικού «motoGP world» γίνεται αναφορά στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους αναβάτες της Repsol Honda.
Νέα 22/02/2008 - 00:00
Στο νέο τεύχος του περιοδικού «motoGP world» γίνεται αναφορά στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους αναβάτες της Repsol Honda.

Οι απαξιωτικές δηλώσεις που έκανε ο Dani Pedrosa για τον ομόσταβλό του Nicky Hayden, αμφισβητώντας την ικανότητά του στο να εξελίξει την RC212V, έχουν δημιουργήσει ένα «πολεμικό» κλίμα στις τάξεις της ομάδας.

«Όταν είχε την ευθύνη εξέλιξης της RC212V, δεν έκανε και πολλά πράγματα. Τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο από το να αναρρώσω από τον τραυματισμό μου όσο πιο γρήγορα γίνεται και να καλύψω τον χαμένο χρόνο», είχε πει ο Ισπανός.

Το «Κentucky Kid», που μετά τον τραυματισμό του Ισπανού σε ατύχημα που είχε στη Σεπάνγκ, ανέλαβε το βάρος της εξέλιξης της RC212V, δεν δίνει σημασία στα λεγόμενα του Pedrosa.

«Γνωρίζω ότι ο Dani μιλάει άσχημα για έμενα, αλλά δε με ενδιαφέρει. Δεν ανησυχώ γι' αυτά που λέει ή σκέφτεται για μένα. Κάνω τη δουλειά μου και η ομάδα έχει εμπιστοσύνη σε μένα, παρά το γεγονός ότι ο Dani υποστηρίζει το αντίθετο. Το διάβασα κάπου και γέλασα. Καλό θα είναι οι άνθρωποι να ασχολούνται με τη δουλειά τους, τα προβλήματά τους και όχι με το να ασκούν κριτική στους άλλους. Αυτό που συμβαίνει είναι απόλυτα φυσιολογικό, γιατί ο κόσμος των αγώνων μοτοσικλέτας είναι γεμάτος υποκρισία. Γι' αυτό και γω συμπεριφέρομαι διαφορετικά εδώ: εδώ, σε αυτό το περιβάλλον, μιλάω μόνο για αγώνες», απάντησε ο Αμερικανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006.

Με το μέρος του τάχθηκε και ο project leader της RC212V στο HRC, Shinichi Kokubu: «Ο Pedrosa κάνει λάθος όταν λέει πως ο Nicky δεν ξέρει πως να εξελίξει μια μοτοσυκλέτα. Στην πραγματικότητα, τα σχόλια του Nicky είναι ίδια με αυτά του Dani. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν εντελώς διαφορετικά στιλ οδήγησης, οπότε ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα. Αλλά στα βασικά μοιάζουν πολύ».

Κλείνοντας, ο Kokubu ξεκαθάρισε πως το ατύχημα του Pedrosa στη Sepang οφείλεται σε οδηγικό λάθος και όχι σε πρόβλημα της μοτοσυκλέτας όπως ισχυρίζεται ο Ισπανός: «Και εδώ έχει λάθος, γιατί το ατύχημά του δεν προκλήθηκε από τεχνικό πρόβλημα. Εκείνη τη στιγμή είχε το νέο πλαίσιο και νέα λάστιχα, η μοτοσυκλέτα δεν ήταν κατάλληλα ρυθμισμένη ώστε να μπορέσει να την πιέσει σκληρά».

Επόμενο άρθρο »

O Witteveen μιλάει για την εξέλιξη των κινητήρων

« Προηγούμενο άρθρο

Μichelin: Θέλει Barros για δοκιμαστή

Χορηγοί