• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Stoner ξεσπαθώνει!
Λίγες ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν, στο Κατάρ, ο Casey Stoner ξεσπαθώνει και εξαπολύει επίθεση προς πάσα κατεύθυνση...
Νέα 27/02/2008 - 00:00
Οι Ιάπωνες ψάχνουν τρόπους για να σταματήσουν το δίδυμο Ducati/Στόνερ. Οι Ιταλοί από την άλλη, προσπαθούν να διατηρηθούν στην κορυφή. Το αν θα τα καταφέρουν, υπομονή, θα το διαπιστώσουμε σύντομα. Προς το παρόν, λίγες ημέρες πριν τον πρώτο αγώνα της σεζόν, στο Κατάρ, ο Casey Stoner ξεσπαθώνει και εξαπολύει επίθεση προς πάσα κατεύθυνση...

Πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που θέλουν τη Honda και τη Yamaha να προτείνουν την επιβολή περιορισμού στο μέγιστο όριο λειτουργίας του κινητήρα στις 19.000 στροφές το λεπτό, πρόταση που σαν στόχο έχει να πλήξει κατά κύριο λόγο τη Ducati που χάρη στο δεσμοδρομικό σύστημα βαλβίδων ξεπερνάει το συγκεκριμένο όριο. Η πρόταση προκάλεσε την αντίδραση τόσο των ανθρώπων της ιταλικής ομάδας, όσο και της Kawasaki.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο Στόνερ σε συνέντευξή του στους Times. «Eίναι ενοχλητικό γιατί όλοι λένε ότι τα αποτελέσματά μου οφείλονται σε άλλους παράγοντες. Στο traction control, στα ελαστικά, στη μοτοσυκλέτα... Με εξοργίζει αυτή η άποψη», δήλωσε ο Αυστραλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής και πρόσθεσε: «Τώρα τα ιαπωνικά εργοστάσια προσπαθούν να περάσουν νέους κανονισμούς με σκοπό να μας πλήξουν. Το μέγεθος ανθρώπινου δυναμικού που έχουν δεν συγκρίνεται με αυτό της Ducati και όμως τρέχουν πανικόβλητοι. Προσπαθούν μέσω πολιτικής να σταματήσουν τη Ducati, τη στιγμή που το μόνο που θα πρέπει να κάνουν είναι να δουλέψουν πιο σκληρά».

Στο στόχαστρο του 22χρονου βρέθηκε και ο Valentino Rossi: «Στην αρχή της περσινής σεζόν ήταν φανταστικός και έδινε εύσημα. Ήταν πραγματικά πολύ καλή περίοδος. Στο τέλος όμως δεν μου μιλούσε. Δεν του άρεσε το γεγονός ότι κατάφερα να νικήσω».

Τέλος, αναφερόμενος στην ομάδα του, είπε η νέα μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή, ενώ τόνισε πως δεν περιμένει να στεφθεί και φέτος Παγκόσμιος Πρωταθλητής: «Παρά τα όσα πίστευαν κάποιοι, πέρσι αντιμετωπίσαμε προβλήματα με την επιτάχυνση από τις χαμηλές στροφές. Αλλάξαμε το πλαίσιο έτσι ώστε η μοτοσυκλέτα να γίνει πιο ευκολοδήγητη στις εξόδους των στροφών. Δεν περιμένω να κατακτήσω το Πρωτάθλημα, αλλά δουλεύω πολύ σκληρά».

Επόμενο άρθρο »

Κατάρ by night: O Stoner παίζει ...videogame

« Προηγούμενο άρθρο

Προτάσεις «αλά» F1, αντιδρούν Ducati - Kawasaki

Χορηγοί