• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Να συνεχίσει την καλή παράδοση που έχει στο Μugello θέλει ο Valentino Rossi.
Νέα
Συζητήσεις με την Kawasaki ξεκίνησε ο Colin Edwards ο οποίος στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος από την Tech 3.
Νέα
Μετά από τόσες καθυστερήσεις και αναβολές η ώρα του κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες έφτασε.
Νέα
Αυτή η δήλωση πρέπει να ...αρχειοθετηθεί και να γίνει η σημαία όλων των pedrosistas.
Νέα
To project RS3 Cube δεν απέδωσε καρπούς για την Aprilia, η οποία στα τέλη του 2004 αποχώρησε από την κορυφαία κατηγορία των motoGP. Τώρα, το εργοστάσιο του Noale ετοιμάζει το έδαφος για τη μεγάλη επιστροφή.
Νέα
Στο περιθώριο του αγώνα του Le Mans, o ισχυρός άνδρας της Dorna, Carmelo Ezpeleta, κατέθεσε στα μέλη της Grand Prix Commission (FIM, MSMA, IRTA) την πρότασή του για το μέλλον της κατηγορίας του 1/4 του λίτρου.
Νέα
Ολοκληρώθηκαν την Τρίτη οι δοκιμές στο Le Mans με τον Valentino Rossi να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο της ημέρας (1'33.882).
Νέα
Οι περισσότεροι αναγνώστες του www.motograndprix.gr πιστεύουν ότι ο Valentino Rossi θα μείνει και του χρόνου στη Yamaha. Και όπως δείχνουν τα πράγματα, έχουν δίκιο.
Νέα
Όλα ήταν καλά υπολογισμένα και προγραμματισμένα. Τόσο σίγουρος ήταν για τον εαυτό του ο Valentino Rossi που συνεννοήθηκε με τον καλό του φίλο και παλιό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Angel Nieto για τον τρόπο που θα πανηγύριζε σε περίπτωση νίκης του στο Le Mans.
Νέα
Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα δοκιμών στο Le Mans, με τον Dani Pedrosa, o οποίος στον αγώνα αντιμετώπισε πρόβλημα με τα ελαστικά του, να σημειώνει τον καλύτερο χρόνο.
Νέα
Ίσως να έφτασε η ώρα του Colin Edwards. Ο Τεξανός αναβάτης που θα ξεκινήσει τον αγώνα της Κυριακής από την δεύτερη θέση του γκριντ σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στο warm up που έγινε το πρωί σε μια πίστα όπου υπήρχε αρκετή υγρασία.
Σύνολο: 30564| Σελίδα 2532από 2547
Επιλογή σελίδας:
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA