• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDROSA: "Έδωσα το maximun των δυνάμεών μου."
Ο Ισπανός σχολιάζει τη μάχη με το δίδυμο της Fiat Yamaha.
Νέα 07/09/2009 - 08:55

Την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης, της ανανέωσης του συμβολαίου του με το HRC, ο Dani Pedrosa έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο Grand Prix του San Marino, αλλά δεν κατάφερε να ανέβει ψηλότερα από το τρίτο σκαλί του βάθρου.

 

Ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250cc και των 125cc έκανε, ως συνήθως, μια εκπληκτική εκκίνηση και προηγήθηκε στους αρχικούς γύρους του αγώνα. Τελικά, οι διώκτες του, Valentino Rossi και Jorge Lorenzo, εμφανίστηκαν να πλεονεκτούν σε ταχύτητα έναντι του Ισπανού, και τον προσπέρασαν.

 

"Έδωσα το maximum στον αγώνα, δοκίμασα τα πάντα για να μείνω κοντά τους, αλλά γύρω στα μέσα του αγώνα ήταν φανερό πως δεν μπορούσαν να τους ακολουθήσω (τους Rossi και Lorenzo). Φρέναραν πιο αργά από εμένα, και έστριβαν γρηγορότερα", σχολίασε ο Dani.

 

Στο τέλος του αγώνα, ο Καταλανός αναβάτης επέστρεψε στα pit, πάνω στη μοτοσυκλέτα του συμπατριώτη του Toni Elías, διότι η μοτοσυκλέτα του έσβησε μετά τον τερματισμό. "Από την αρχή είχα προβλήματα και στο τέλος ήμουν πολύ τυχερός, διότι η μοτοσυκλέτα μου σταμάτησε, κάτι που ήταν πολύ περίεργο. Δεν ξέρω αν είχε τελειώσει το καύσιμο, ή αν ήταν κάτι άλλο, πάντως ήμουν τυχερός που τερμάτισα και ανέβηκα στο βάθρο. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου, και όλους τους ανθρώπους γύρω μου", ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

Επόμενο άρθρο »

HRC: "Rossi και Stoner είναι καλοδεχούμενοι!"

« Προηγούμενο άρθρο

CAPIROSSI: Απογοητευμένος που έχασε τη μάχη με τον Dovizioso.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα