• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Live: Ο Pedrosa υπέγραψε για 1 χρόνο στο HRC
To HRC μόλις ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Dani Pedrosa για έναν ακόμη χρόνο
Νέα 06/09/2009 - 10:30

 

To HRC μόλις ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Dani Pedrosa για έναν ακόμη χρόνο.

Την ίδια στιγμή ανακοινώθηκε και η τελική συμφωνία με τον Andrea Dovizioso για το 2010 με την δυνατότητα να επεκταθεί η συμφωνία και το 2011.

 

Ο πρόεδρος του HRC, o k.Testuo Suzuki δήλωσε ευχαριστημένος με την τελική συμφωνία με τους δύο οδηγούς. «Mια και φέτος είναι η 50η επέτειος της αγωνιστικής συμμετοχής της Honda στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα, πρέπει να θυμίσουμε στους εαυτούς μας και πάλι ότι η Honda παλεύει για να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου από την πρώτη μέρα που ιδρύθηκε. Ως HRC, βέβαια, θα αναπτύξουμε τη μοτοσυκλέτα μας μαζί με κάθε μέλος της ομάδας, θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε με το ανταγωνιστικό πνεύμα της Honda στις καρδιές μας.»

 

Από την πλευρά του ο Ισπανός οδηγός είπε: «Αυτή η νέα συμφωνία με το HRC είναι σπουδαίο νέο για μένα και είμαι ευχαριστημένος να μείνω στην ομάδα για την οποία οδηγώ από το 2006. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε ανταγωνιστικοί στο μέλλον. Ο στόχος είναι πάντα να κερδίσουμε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το HRC έχει μια πολύ εντυπωσιακή αγωνιστική παράδοση και ακόμη έχω εμπιστοσύνη ότι μπορούν να φτιάξουν μια μοτοσυκλέτα που μπορεί να κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.»

 

Βέβαια δεν ανακοινώθηκε από τις δύο πλευρές τίποτα για τη σχέση που θα έχει με τη δομή της ομάδας ο μάνατζερ του Pedrosa, o Alberto Puig, που ήταν μέχρι χτες το σημείο τριβής. Ίδωμεν!

Επόμενο άρθρο »

MISANO: Pedrosa και Lorenzo αναμένεται να καταδιώξουν το Γιατρό.

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Live: O Rossi ταχύτερος και στο ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα