• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Την πεποίθησή του ότι θα μείνει στη Rizla Suzuki για ακόμα έναν χρόνο εξέφρασε μιλώντας στο ιταλικό περιοδικό Motosprint ο Loris Capirossi.
Νέα
Μετά τη νίκη του στην Κίνα, ο 29χρονος σούπερ σταρ τόνισε ότι πολύ σύντομα θα αποφασίσει για το τι θα κάνει στο μέλλον, με τις μεγαλύτερες πιθανότητες αυτή τη στιγμή να συγκεντρώνει η παραμονή του στην ομάδα.
Νέα
Οι Κινέζοι δε λένε «μια εικόνα, χίλιες λέξεις»; Στις παρακάτω αράδες θα προσπαθήσουμε να σας μεταφέρουμε τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στην πίστα της Shanghaiμετά την πτώση της καρό σημαίας και στις οποίες πρωταγωνιστής ήταν ο Valentino Rossi...
Νέα
Ευχαριστημένος από την δεύτερη θέση που πήρε στην Κίνα δήλωσε ο Dani Pedrosa ο οποίος διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Νέα
O Casey Stoner ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμά του στον αγώνα της Κίνας, ενώ παραπονέθηκε και για τα ελαστικά της Michelin.
Νέα
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Jorge Lorenzo στον αγώνα του Le Mans.
Νέα
Oι προβλέψεις των μετεωρολόγων επιβεβαιώθηκαν και οι ουρανοί άνοιξαν στην πίστα της Shanghai την Κυριακή.
Νέα
Ο Valentino Rossi είναι εδώ, δυνατός και αποφασισμένος να παλέψει μέχρι το τέλος διεκδικώντας το όγδοο Πρωτάθλημα της καριέρας του.
Νέα
Ο Lorenzo επέστρεψε στη δράση και παρά τους δυνατούς πόνους που αισθάνεται μετά την πτώση που είχε την Παρασκευή, πήρε κανονικά μέρος στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στην Κίνα.
Νέα
Ο φετινός αγώνας θα είναι ο τελευταίος που διεξάγεται στην Κίνα, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη Dorna και τους οργανωτές.
Νέα
Με έναν απίστευτο γύρο που έκανε στο τελευταίο λεπτό της διαδικασίας των κατατακτήριων δοκιμών του GP της Κίνας, ο Colin Edwards πήρε την pole position.
Σύνολο: 30564| Σελίδα 2534από 2547
Επιλογή σελίδας:
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA