• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Την όγδοη φετινή του pole position σημείωσε στην πίστα του Phillip Island ο Casey Stoner που επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στις νίκες.
Νέα
Διαφορετικές συνθήκες συνάντησαν οι αναβάτες στις δυο περιόδους των ελεύθερων δοκιμών που έγιναν την Παρασκευή 3/10 στην πίστα του Phillip Island.
Νέα
Ο Toni Elias επιστρέφει στην ομάδα με την οποία πανηγύρισε το 2006 την μια και μοναδική ως τώρα νίκη του στα motoGP (στον αγώνα του Estoril).
Νέα
Ματαιώθηκε λόγω βροχής το προγραμματισμένο τεστ του Valentino Rossi με την M1 του 2009.
Νέα
Μετά από πολλές διαβουλεύσεις και πολύωρες συζητήσεις, η Grand Prix Commission αποφάσισε την επιβολή μονομάρκας στα motoGP από το 2009.
Νέα
Μια τρίτη θέση του αρκούσε για να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αλλά σιγά μη συμβιβαζόταν με αυτό το αποτέλεσμα.
Νέα
Τελευταία φημολογία για το 2009
Νέα
Πέρασαν πεντέμισι μήνες -από τον αγώνα του Estoril, στις 13 Απριλίου- από την τελευταία φορά που ο Jorge Lorenzo βρέθηκε στην pole position.
Νέα
Μια πρώτη γεύση από την Yamaha YZR-M1 του 2009 θα πάρει τη Δευτέρα 29/9 ο Valentino Rossi.
Νέα
Το όνειρο του Andrea Dovizioso έγινε πραγματικότητα, καθώς το 2009 ο νεαρός αναβάτης θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Repsol Honda. Η ανακοίνωση της συνεργασίας έγινε την Παρασκευή 29/9 στο Μotegi.
Νέα
Την καλή παράδοση που έχει τα τελευταία χρόνια η Ducati στο Μotegi θέλει να συνεχίσει ο Casey Stoner ο οποίος ξεκίνησε δυνατά την προετοιμασία του για τον αγώνα της Κυριακής 28/9.
Σύνολο: 30565| Σελίδα 2517από 2548
Επιλογή σελίδας: