• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril live: Νικητής ο Simoncelli στα 250cc.
Καρώ σημαία για τον Ιταλό στην Πορτογαλική πίστα.
Νέα 04/10/2009 - 12:45

Ο Marco Simoncelli ήταν ο νικητής των 250cc στην πίστα του Estoril. Ο Ιταλός πέρασε πρώτος 23 γύρους πριν τον τερματισμό (είχε ξεκινήσει από την τρίτη θέση του grid) και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε από κανένα μέχρι το τέλος του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ατμόσφαιρα έχει καθαρίσει εντελώς, η θερμοκρασία έχει ανέβει, και το ενδεχόμενο βροχής φαντάζει πλέον απίθανο, για τους ακόλουθους αγώνες.

 

Ο κάτοχος της pole position Hector Barbera έκανε κακή εκκίνηση, και έπεσε στην τέταρτη θέση. Ο Ισπανός προσπεράστηκε αρχικά από τους Simoncelli, Bautista και Αοyama, αλλά κατάφερε να αντεπιτεθεί και να ξανανέβει στη δεύτερη θέση. Ο Alvaro Bautista σημείωσε πτώση και εγκατέλειψε λίγο αργότερα στον τέταρτο γύρο.

 

Με τον Simoncelli να απομακρύνεται σταθερά, οδηγώντας καταπληκτικά, το ενδιαφέρον του αγώνα επικεντρώθηκε στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Οι Hector Barbera και Mike Di Meglio εναλλάσσονταν συνεχώς στη δεύτερη και τρίτη θέση, με τον Hiroshi Aoyama να τους ακολουθεί στην τέταρτη. Η μάχη εξελίχτηκε έτσι μέχρι το τέλος, με τον Di Meglio να παίρνει τελικά τη δεύτερη θέση πραγματικά πάνω στο νήμα.

 

Ο Barbera δίπλα του, τερμάτισε τελικά τρίτος ενώ ο Aoyama ακολούθησε τέταρτος παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για τον Τίτλο. Πέμπτος ήταν ο Jules Cluzel, δύο δευτερόλεπτα πίσω από τον Ιάπωνα, και έκτος ο Ratthapark Wilairot.

 

Η δεκάδα έκλεισε με τους Thomas Luthi, Mattia Pasini, Alex Debon και Karel Abraham.

Επόμενο άρθρο »

Εstoril live: Κυρίαρχος στην Πορτογαλία ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril live: Πρώτος ο Simon στο ζέσταμα των 125cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα