• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Νέα
Νέα
Oι Yamaha δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι στην πίστα της Sepang, στη Μαλαισία, μετά τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής 17/10.
Νέα
Λίγες ώρες πριν τον αγώνα της Μαλαισίας, έσκασε η βόμβα. Η KTM αιφνιδίασε τους πάντες ανακοινώνοντας την αποχώρησή της στο τέλος της σεζόν από την κατηγορία των 250cc.
Νέα
Όταν ο Dr. Claudio Costa έλεγε ότι ο Casey Stoner θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του με την επέμβαση που θα κάνει στο χέρι του μετά τις δοκιμές της Βαλένθια, δεν το έλεγε τυχαία.
Νέα
Ο Valentino Rossi δεν επαναπαύεται στην κατάκτηση του όγδοου Πρωταθλήματος της καριέρας του.
Νέα
Mε τον καλύτερο τρόπο θέλει να ολοκληρώσει το Πρωτάθλημα ο Casey Stoner, ο οποίος πάντως παραδέχεται ότι μυαλό του είναι αλλού αυτή τη στιγμή.
Νέα
Στο πρόσωπο του Nicky Hayden οι άνθρωποι της εργοστασιακή ομάδα της Ducati πιστεύουν πως βρήκαν τον αναβάτη που θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις δυνατότητες της απαιτητικής Desmosedici...
Νέα
Στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbikes (BSB) θα συνεχίσει την καριέρα του ο Sylvain Guintoli ο οποίος συμφώνησε να αγωνιστεί του χρόνου με την ομάδα της Rizla Suzuki.
Νέα
Tώρα που ο Nicky Hayden αποχωρεί από την Repsol Honda, ο μάνατζερ του Dani Pedrosa, Alberto Puig βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει την επίθεσή του προς τον Αμερικανό αναβάτη.
Νέα
Τρεις διαφορετικοί ορθοπεδικοί που εξέτασαν τον Stoner ξεκαθάρισαν πως η εγχείρηση είναι επιβεβλημένη, όμως ο Dr. Claudio Costa, της Clinica Mobile, έχει άλλη άποψη.
Νέα
Συγκαταλέγεται στο «κλειστό κλαμπ» των κορυφαίων ηθοποιών της εποχής. Είναι sex symbol και σε κάθε του εμφάνιση κάνει τις γυναικείες καρδιές να χτυπούν σαν τρελές.
Νέα
Το GP της Ουγγαρίας στο ημερολόγιο!
Σύνολο: 30565| Σελίδα 2516από 2548
Επιλογή σελίδας: