• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Estoril live: Πρώτος ο Stoner στο ζέσταμα.
Ταχύτερος ο Αυστραλός στο ζέσταμα, πριν το μεσημεριανό αγώνα.
Νέα 04/10/2009 - 10:50

Το ζέσταμα των MotoGP πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, κάτω από σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες. Ο καιρός είναι απρόβλεπτος, διότι η ομίχλη φαίνεται να υποχωρεί σιγά σιγά, οπότε ενδέχεται η βροχή τελικά να μην εκδηλωθεί.

 

Ο Casey Stoner ήταν πρώτος, σε ένα ζέσταμα που δεν επιτρέπει ασφαλή συμπεράσματα. Ο Αυστραλός πραγματοποίησε την καλύτερή του επίδοση με μαλακά λάστιχα, όπως σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές. Μόνον ο Jorge Lorenzo χρησιμοποίησε σκληρά λάστιχα στο ζέσταμα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από όλους τους πρωτοπόρους αναβάτες και στον αγώνα, αν δεν έχει εκδηλωθεί η βροχή μέχρι τότε. Κατά συνέπεια, το προβάδισμα του Stoner είναι κυρίως ψυχολογικό, και λιγότερο ουσιαστικό.

 

Ο αναβάτης της Marlboro Ducati, πραγματοποίησε ταχύτερο 1’37.334, με τον Dani Pedrosa να ακολουθεί στη δεύτερη θέση. Το δίδυμο της Fiat Yamaha, Valentino Rossi και Jorge Lorenzo ήταν στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

 

Η δεκάδα συμπληρώθηκε από τους Mika Kallio, Nicky Hayden, Randy de Puniet, Chris Vermeulen, Toni Elías και Loris Capirossi.

Suppo
Suppo
Repsol Honda
Repsol Honda
Monster Yamaha
Monster Yamaha
Rizla Suzuki
Rizla Suzuki
Rizla Suzuki 2
Rizla Suzuki 2

Επόμενο άρθρο »

Estoril live: Πρώτος ο Simon στο ζέσταμα των 125cc.

« Προηγούμενο άρθρο

Estoril live: Πρώτος ο Simoncelli των 250cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα