• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: MotoGP ΕΔ4
Ταχύτερος ο Fabio Quartararo
Νέα 28/08/2021 - 16:21

Στην κορυφή των ΕΔ4, όπως συνηθίζει άλλωστε, βρέθηκε ο Fabio Quartararo, που από το 8ο μόλις λεπτό έκανε χρόνο 2:00.002 και κατέκτησε την πρώτη θέση. Πίσω του ήταν ο Pol Espargaro που συνεχίζει την καλύτερή του μέχρι τώρα εμφάνιση φέτος, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Francesco Bagnaia που βρήκε ρυθμό κατά τα τελευταία λεπτά του session.

O Marc Marquez βρισκόταν στις πρώτες θέσεις κατά την διάρκεια του session και τελικά κατέκτησε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Alex Rins, ο οποίος είχε πτώση νωρίτερα κατά τις ΕΔ3 και θα αναγκαστεί να περάσει από τις ΚΑΤ1. Ο Jack Miller βρέθηκε στην έκτη θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Aleix Espargaro. O Valentino Rossi είχε ένα πολύ καλό session και τελικά έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, αναπτερώνοντας τις ελπίδες του για έναν πολύ καλό τελευταίο αγώνα στο Silverstone.

Ο Johann Zarco, που δεν μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα μέχρι τώρα αυτό το τριήμερο, κατάφερε να βρεθεί στην ένατη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Alex Marquez. Πολύ καλός ήταν και στις ΕΔ4 ο Cal Crutchlow που βρισκόταν στις θέσεις της δεκάδας πριν τελικά πέσει στην 12η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: MotoGP KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα