• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto3 KAT
Pole position για τον Romano Fenati
Νέα 28/08/2021 - 15:42

Το δράμα ξεκίνησε ήδη από τις ΚΑΤ1 στην Moto3. Οι δύο πρώτοι στο πρωτάθλημα, Pedro Acosta και Sergio Garcia δεν κατάφεραν να περάσουν στις ΚΑΤ2, με τον δεύτερο να έχει πτώση στην τρίτη στροφή, 5.30 λεπτά πριν το τέλος. Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Gabriel Rodrigo, Carlos Tatay, Filip Salac και Izan Guevara που σημείωσαν γρήγορους γύρους από την αρχή.

Οι ΚΑΤ2 ξεκίνησαν άσχημα, με τους αναβάτες να περιφέρονται αργά στην πίστα ψάχνοντας γρήγορους οδηγούς για να ακολουθήσουν, ενώ οι Darryn Binder, John McPhee, Lorenzo Fellon και Tatsuki Suzuki περίμεναν τον, ταχύτερο κατά όλες τις ΕΔ, Romano Fenati. O Fenati μετά από έναν γύρο ξαναμπήκε στα pits με σκοπό να απαλλαχθεί από τους "διώκτες" του, αλλά ο Fellon τον ακολούθησε προκαλώντας την δυσφορία του Ιταλού. Λίγο μετά, ο Fellon έπεσε στην 17η στροφή, ακολουθώντας τον Fenati.

Mπροστά, ο Gabriel Rodrigo είχε κάνει χρόνο 2:11.368 και φαινόταν να μπορεί να πάρει την pole position. Όμως ο Romano Fenati ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και, όντας ταχύτερος σε όλες τις ΕΔ, ήξερε ότι μπορούσε να το κάνει σε έναν μόνο γύρο. Ο προτελευταίος του γύρος ακυρώθηκε λόγω των κίτρινων σημαίων από την πτώση του Ayumu Sasaki στην έβδομη στροφή, αφήνοντας μόνο μια ευκαιρία στον Ιταλό αναβάτη.

Ο Fenati την εκμεταλλεύτηκε, έκανε έναν εκπληκτικό γύρο και πήρε την pole position, με χρόνο 2:11.325. O Rodrigo έμεινε τελικά δεύτερος, ενώ την πρώτη σειρά της εκκίνησης συμπλήρωσε ο Ricardo Rossi. 

Aπό την δεύτερη σειρά θα ξεκινήσουν αύριο οι Andrea Migno, Niccolo Antonelli και Filip Salac, ενώ την τρίτη σειρά θα επανδρώσουν οι Jeremy Alcoba, Dennis Foggia και Deniz Öncu. 

Η προσπάθεια των McPhee και Binder δεν απέδωσε και αύριο θα ξεκινήσουν από την 15η και 16η θέση αντίστοιχα. Ακόμα χειρότερα πήγαν τα πράγματα για τον Fellon που μετά την πτώση του δεν κατάφερε να ολοκληρώσει γύρο.

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

H Triumph θα συνεχίσει να τροφοδοτεί με κινητήρες την Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα