• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Silverstone: Moto2 ΕΔ3
Ταχύτερος και με νέο ρεκόρ ο Aron Canet
Νέα 28/08/2021 - 14:10

Παρά την πτώση του στην ένατη στροφή 2.30 λεπτά πριν το τέλος, ο Aron Canet κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στις ΕΔ3, κάνοντας νέο ρεκόρ γύρου στο Silverstone με χρόνο 2:04.180. O πρώτος στο πρωτάθλημα, Remy Gardner ήταν δεύτερος και ήταν ο μόνος που κατάφερε να απειλήσει τον Canet, χωρίς όμως να καταφέρει να τον περάσει, ολοκληρώνοντας τον ταχύτερο γύρο του σε 2:04.219.

Πίσω τους, ήταν οι ταχύτεροι από χθες, Raul Fernandez και Jorge Navarro, οι οποίοι δεν κατάφεραν να βελτιώουν τους χρόνους τους από χθες, αλλά παρόλα αυτά κατέλαβαν την τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα. O Fabio DiGiannantonio, όντας μισό δευτερόλεπτο ταχύτερος από χθες, κατέλαβε την πέμπτη θέση, μπροστά από τον Marco Bezzechi, ενώ οι δύο αναβάτες της Elf Marc VDS, Sam Lowes και Augusto Fernandez δεν κατάφεραν να βελτιωθούν από χθες και έπεσαν στην έβδομη και όγδοη θέση αντίστοιχα.

Ο Joe Roberts συνεχίζει την καλή του εμφάνιση μετά την καταστριφή της Αυστρίας και κατέλαβε την ένατη θέση στους συνδυασμένους χρόνους, ενώ πίσω του, την δεκάδα έκλεισε ο Niccolo Bulega. Οι υπόλοιπες θέσεις που οδηγούν απευθείας στις ΚΑΤ2, πληρώθηκαν από τους Marcel Schrotter, Bo Bendsneyder, Thomas Luthi και τον Fermin Aldeguer, σε ένα εκπληκτικό session για τον, μόλις 16 χρονών, αναβάτη της MotoE.

Επόμενο άρθρο »

H Triumph θα συνεχίσει να τροφοδοτεί με κινητήρες την Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Moto3 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα