• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Triumph θα συνεχίσει να τροφοδοτεί με κινητήρες την Moto2
Για τα επόμενα τρία χρόνια
Νέα 28/08/2021 - 14:50

Την Πέμπτη στο Silverstone, κατά την διάρκεια μιας ειδικής συνέντευξης τύπου ο CPO της Triumph, Steve Sargent και ο Carlos Ezpeleta ανακοίνωσαν μια τριετή επέκταση του συμβολαίου μεταξύ τους, κάτι που σημαίνει ότι η Triumph θα συνεχίσει να τροδοτεί την Moto2 με κινητήρες τουλάχιστον για τις επόμενες τρεις σεζόν. Παρόντες ήταν και οι αναβάτες της Moto2, Marco Bezzechi και Fabio DiGiannantonio. 

Με τα ρεκόρ γύρων να σπάνε σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο και μετά από μια απίστευτα πετυχημένη αρχή της Triumph ως ο μόνος πάροχος κινητήρων στην Moto2, η επέκταση του συμβολαίου είναι φανταστικά νέα για την μεσαία κατηγορία και διασφαλίζει ότι η Triumph θα παραμείνει βασικός παράγοντας στα paddock για τα επόμενα τρία χρόνια.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με τον Carlos για να ανακοινώσουμε την υπογραφή τριετούς συμβολαίου, σύμφωνα με το οποίο η Triumph θα θα συνεχίσει να παρέχει κινητήρες στην Moto2", δήλωσε ο Steve Sargent. "Είναι μια επιτυχία για την Triumph σε κάθε διάσταση και θα ευχαριστηθείτε ακούγοντας ότι είμαστε αποφασισμένοι να βελτιώσουμε την απόδοση του κινητήρα 765 triple για την Moto2 και έχουμε βελτιώσεις προγραμματισμένες για το 2022 και το 2023. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να βλέπουμε νέα ρεκόρ γύρων και ταχύτητας και να συνεχίσουμε να βλέπουμε την Moto2 ως το εκπληκτικό αγωνιστικό θέαμα που είναι".

"Για εμάς, είναι ευχαρίστηση να ανακοινώνουμε την ανανέωση (συμβολαίου) με την Triumph, γιατί πετύχαμε όλους τους στόχους που θέσαμε σε αυτά τα τρία πρώτα χρόνια, κάτι για το οποίο είμαστε πολύ χαρούμενοι, αλλά το πιο σημαντικό είναι πόσο λίγη δουλειά χρειάστηκε (από μέρους μας) και πως δεν έχουμε ανησυχήσει καθόλου για τεχνικά θέματα, ή έλλειψη ισότητας στην πίστα", ανέφερε ο Carlos Ezpeleta. "Συγχαρητήρια στην Triumph και στην ExternPro, η βιωσιμότητα του πρότζεκτ και η απόδοση των μοτοσυκλετών είναι πραγματικά εντυπωσιακές από την αρχή του 2019, δεν είχαμε τεχνικά προβλήματα".

"Από όταν η Triumph μπήκε στο πρωτάθλημα, καλωσορίσαμε την εταιρία, με διαφορετική προσωπικότητα από τις άλλες εταιρίες που έχουμε συνεργαστεί στο πρωτάθλημα μέχρι τότε, και πραγματικά η συμφωνία και η συνεργασία με την Triumph ήταν εκπληκτική από την αρχή, ακόμα και πέρυσι όπου όλοι είχαμε προβλήματα. Θέλουμε πραγματικά να τους ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή τους στην παροχή κινητήρων για την Moto2 και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε την συνεργασία".

Επόμενο άρθρο »

Silverstone: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Silverstone: Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα